• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:

yaa hani böylee çeyiz için aldıklarının resmlerini çekip çekip koyuyolaryaaa odaa çeyip topiği olur heraldee :9::9:ben ondan yapcamm söz nişann allah ne verdyse koyacam burayaa inşallahhhh tabi önce nasıl resm yüklendiğini öğrenmem lazımm:27::27:

hoşbuldum canım, aa hayırdır eşin nerede?:26:

Bugün kontrole gittim kızlar, Allah'a şükür kritik saatleri atlattım kötü bir durum oluşmadı ama bir süre rahat hareket edemeyeceğim. Miğde bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi var. Bünyemin dayanıklılığına bağlı olarak 2-3 haftada geçermiş... Çok şiddetli çarpmışım başımı, beynin kafatasının içinde adeta çalkalanmış dedi doktor Rabbim'e şükürler olsun bu kadarıyla kurtuldum.

Sağol tatlım Allah razı olsun
bol bol dinlen kuzum ya bizide merakta bırakma aman:43:

yaa hani böylee çeyiz için aldıklarının resmlerini çekip çekip koyuyolaryaaa odaa çeyip topiği olur heraldee :9::9:ben ondan yapcamm söz nişann allah ne verdyse koyacam burayaa inşallahhhh tabi önce nasıl resm yüklendiğini öğrenmem lazımm:27::27:

ay hiç sorma nasıl meraklıyım o topicleri açmaya albümler bölümünden çıkmıyorum her gün :1::1:

geçen gün nişan konusunu açtımda anneme annem diyoki olmaz küçüksüz vermem seni dedi ertesi günde senin yüzünden uyuyamadım ben seni vermicem kimseye banane diyo:1::1:

ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:54::54::54::54:
hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaa
Ayy nişanlı olduğumuz günler aklıma geldi sen böyle deyince:1: Biliyomusun kocacım benim ilk elimi tuttuğu zaman elleri titremişti,benimde kalbim yerinden çıkıcak gibi olmuştu, uzun süre iki titrek sevgili el ele oturduk,geçmemişti baya bi:1: Hahaa ne günlerdi yaa:27: Değişiyo evli olunca evet maaselef:23::24:
yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahh :16:
ay hiç sorma nasıl meraklıyım o topicleri açmaya albümler bölümünden çıkmıyorum her gün :1::1:

bendee yaaaa acaip meraklıyım valaa yarın yılarzdaa of puf deriz kesinn sıkılırz o durumdanda heraldee:27:

hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaa

yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahh :16:

bendee yaaaa acaip meraklıyım valaa yarın yılarzdaa of puf deriz kesinn sıkılırz o durumdanda heraldee:27:

heves işte güzelim:1::1:
ama o günler gelse ne güzel olur dime ah ah zamanda hızlı geçiyor o günler gelirsede yaşlanmış olucam ya:50:

Bugün kontrole gittim kızlar, Allah'a şükür kritik saatleri atlattım kötü bir durum oluşmadı ama bir süre rahat hareket edemeyeceğim. Miğde bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi var. Bünyemin dayanıklılığına bağlı olarak 2-3 haftada geçermiş... Çok şiddetli çarpmışım başımı, beynin kafatasının içinde adeta çalkalanmış dedi doktor Rabbim'e şükürler olsun bu kadarıyla kurtuldum.

Ya gerçekten verilmiş sadakan vcarmış canım Allah ailene bağışlamış seni

Melezim hoşgeldin

Back
X