Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
hoşgeldin melezimmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
aman bırak kocan yatsın sen gel burda sohbet edelim şekerim
yarın kandil bu arada şimdiden kandiliniz mübarek olsun kızlar![]()
Hosbuldum canimm saolll bende iyiyim uyku tutmadi yatakta kose kapmaca oynuyodum kocam kizdi yeter artik yatdiye.. bende artik burda daha fazla duramam dedim ve geldim
![]()
ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:
bol bol dinlen kuzum ya bizide merakta bırakma amanhoşbuldum canım, aa hayırdır eşin nerede?:26:
Bugün kontrole gittim kızlar, Allah'a şükür kritik saatleri atlattım kötü bir durum oluşmadı ama bir süre rahat hareket edemeyeceğim. Miğde bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi var. Bünyemin dayanıklılığına bağlı olarak 2-3 haftada geçermiş... Çok şiddetli çarpmışım başımı, beynin kafatasının içinde adeta çalkalanmış dedi doktor Rabbim'e şükürler olsun bu kadarıyla kurtuldum.
Sağol tatlım Allah razı olsun
yaa hani böylee çeyiz için aldıklarının resmlerini çekip çekip koyuyolaryaaa odaa çeyip topiği olur heraldeeben ondan yapcamm söz nişann allah ne verdyse koyacam burayaa inşallahhhh tabi önce nasıl resm yüklendiğini öğrenmem lazımm
![]()
Tskler canim seninde kandilin mubarek olsun...
hoşbuldum canım, aa hayırdır eşin nerede?:26:
bol bol dinlen kuzum ya bizide merakta bırakma aman![]()
yaa hani böylee çeyiz için aldıklarının resmlerini çekip çekip koyuyolaryaaa odaa çeyip topiği olur heraldeeben ondan yapcamm söz nişann allah ne verdyse koyacam burayaa inşallahhhh tabi önce nasıl resm yüklendiğini öğrenmem lazımm
![]()
Ben annemlerdeyim canım,o döndü eve,nasip olursa Cumartesi gidicem bende![]()
ay bende berenin sözü berenin nişanı diye topic açmak istiyorum açmam lazım açmazsam çatlarım ukte kalır o çeyiz topiki ne oluyo canım ben hiç görmedim:26:
hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaaKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahhAyy nişanlı olduğumuz günler aklıma geldi sen böyle deyinceBiliyomusun kocacım benim ilk elimi tuttuğu zaman elleri titremişti,benimde kalbim yerinden çıkıcak gibi olmuştu, uzun süre iki titrek sevgili el ele oturduk,geçmemişti baya bi
Hahaa ne günlerdi yaa
Değişiyo evli olunca evet maaselef
![]()
ay hiç sorma nasıl meraklıyım o topicleri açmaya albümler bölümünden çıkmıyorum her gün![]()
hoşgeldimm melezgüzell kar dindimii hayat normale döndümüü ordaaaa
yaaa bizde uzunca süre görüşemeyncee oluyoo iştee tekrar tekrarr ahh ahh
bendee yaaaa acaip meraklıyım valaa yarın yılarzdaa of puf deriz kesinn sıkılırz o durumdanda heraldee![]()
Bugün kontrole gittim kızlar, Allah'a şükür kritik saatleri atlattım kötü bir durum oluşmadı ama bir süre rahat hareket edemeyeceğim. Miğde bulantısı, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi var. Bünyemin dayanıklılığına bağlı olarak 2-3 haftada geçermiş... Çok şiddetli çarpmışım başımı, beynin kafatasının içinde adeta çalkalanmış dedi doktor Rabbim'e şükürler olsun bu kadarıyla kurtuldum.
hoşgeldin melezimmmmmmmm![]()
Hosgeldin melezguzel
hmm anladım canım, kıyamam![]()
Hoşbuldum kızlarr nasılsınız bakimmmm
Laptopum bozuktu kızlarrrr telden giriyorum bikaç gündür
ama yazmayı beceremediğim için muhabbete dahil olamıyodum![]()