• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Aa kesinleşti mi canım,hayırlı olsun inşaallah çokk sevindim onun adına,kucağına da almayı nasip etsin Mevlam:16:

Darısı Mervemin Ceydamın Tivitimin tüm isteyenlerin ve benim başımaaa:nazar::emir_bebek::49::49:

kesinleşti derken miğde bulantısı olmuş kasıkları ağrıyormuş göğüs ucuna değermiyormuş 8 gün geçmiş hala adet olmamış bence kesin gibi eslemcim evet darısı isteyenlerin başınaa:nazar::nazar::nazar:

çılgın bediş vardı bide ya resmen onun yaptıklarını okulda yapardım ya:1::1::1:
ilahii berenn yaa eğlenceli kızsınn vesselamm:32::32::32:
gidip gidip adamdan makarna istiyorlardır bence:27:

kızz inşallahh makarnaa istemişlerdir amaa bencee numarasını falan istemşlerdirrryakışıklı gülüşü güzell falann sonundaki istek makarnamı olurr:33:

bendee yaa bayılırdımm helee ordaakii samimm sonraa kareteci adamn adı neydi baturalpmıydi saçınaa ölürdm o adamınn:9::9:

kızz bunlar yemek yemeyee gitmiyomş orayaa adamı kesiyolarmş baksanaa:52:

evet biraz öyleydi bize indirimde yapiydi:1::1::1:

hmmm sanırım cafenin çok tutulmasının sebebi cümle içinde gizli :23:

yani tabi bu da bayağı etkiliydi vardı :))

demek gülüşü güzeldi:23::23:
birazdan sohbetide güzeldi dersen şaşırmam:1:

evet o gülüşün içine bunuda katabilirsiniz.

çılgın bediş vardı bide ya resmen onun yaptıklarını okulda yapardım ya:1::1::1:

ay hiç sorma yaaa Çılgın BEdiş resmen idolümüzdü :60:
Aa kesinleşti mi canım,hayırlı olsun inşaallah çokk sevindim onun adına,kucağına da almayı nasip etsin Mevlam:16:

Darısı Mervemin Ceydamın Tivitimin tüm isteyenlerin ve benim başımaaa:nazar::emir_bebek::49::49:

Aminnnn canım benim :16: :38:

ilahii berenn yaa eğlenceli kızsınn vesselamm:32::32::32:

kızz inşallahh makarnaa istemişlerdir amaa bencee numarasını falan istemşlerdirrryakışıklı gülüşü güzell falann sonundaki istek makarnamı olurr:33:

sağol canım:1: bide ben bedişim derdim okuldaki kızlara herkesi örgütlerdim bir olay oldugunda hocalar beren nerde die sorarlardı hey gidi günler ya:52::52:

kesinleşti derken miğde bulantısı olmuş kasıkları ağrıyormuş göğüs ucuna değermiyormuş 8 gün geçmiş hala adet olmamış bence kesin gibi eslemcim evet darısı isteyenlerin başınaa:nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnn rabbim olmayanlaraa çocuk hasretylee ynanlaraada hayrlı evlatlarr nasip etsinn..

Nayır nolamaz napicim ben şimdi hediyesiz mi kaldımm:44::37::37:

:27::27::27:
:16::16::16::16::16:bendee

ben günlükk tutamammki yazmaya üşenrm bide onu biri okuycak korkusuu yaşıyamamm hergünn:27::27:

bizdee gidelim uyuyalım bariii:21::21:

ayy bende günlük tutuyodum baktım anılık gibi oldu sonra baktım ne kadar aptalmışım diyip attım:1::1::1:
yok canım çekiliş ile ilgili özel birşey sordum

gidip gidip adamdan makarna istiyorlardır bence:27:

hıhh:19::19: o makarna sizin bildiğiniz makarnalardan değil:27::27::27:

Back
X