• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ya bişi anlatıcam ama gülüceksiniz anlatmıcam ondan şu an ben bile gülüyorum:1::1::1:
hadii anlattttttttttttt kızz

:27::27::27:

ayy bende günlük tutuyodum baktım anılık gibi oldu sonra baktım ne kadar aptalmışım diyip attım:1::1::1:
yok canım çekiliş ile ilgili özel birşey sordum

hıhh:19::19: o makarna sizin bildiğiniz makarnalardan değil:27::27::27:

nasıl makarnaymşş canım yaa bizde tadınaa bakalımm olmazmıı:27::27:

anlatt kızz hadii merakmdan uyuyamamm benn hadiii

tamam anlatıyorum:1: ya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa:1::1::1::1::1:

hadii anlattttttttttttt kızz

nasıl makarnaymşş canım yaa bizde tadınaa bakalımm olmazmıı:27::27:

yok yok kötü makarna güzel değil hem o çocuk oradan gitti yok yok hem yakışıklıda değildi:27::27::27:
bolonez sosluydu canım makarnası italyadan geliyodu ondan lezzetliydi heralde yada 6paket makarna fiyatı olduğu için:37::37:

hangi makarnalardanmış:47::47:

:33::33::33::33::33:

Amin canımm,Allah razı olsun:38:

Kızz benim katilim sen misin,öyle doğdu birden içime :37:
hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tamm:27:üzülmee tatlm insaoğluu beşer şaşar demişlerr:52::52:
tamam anlatıyorum:1: ya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa:1::1::1::1::1:
hahaaaa iyiki benm annem gibi inanmş numarası yapıp bi bardak suylaa gelmemiş annennn:52::52::52::52::9:

:9::9::9::9::9:

Hahaa alemsin Berencim yaa:1::1:

hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tamm:27:üzülmee tatlm insaoğluu beşer şaşar demişlerr:52::52:

hahaaaa iyiki benm annem gibi inanmş numarası yapıp bi bardak suylaa gelmemiş annennn:52::52::52::52::9:

:9::9::9::9::9:

senin annen bir bardak suylamı geldi yoksa:27:

canım benim tuttumuyo bunlar gerçek hayatta:1::1::1:

Back
X