keciorendenmisin hadi yaa neresinden![]()
bende keçiörenn bendeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam anlatıyorumya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa
![]()
yok yok kötü makarna güzel değil hem o çocuk oradan gitti yok yok hem yakışıklıda değildi
bolonez sosluydu canım makarnası italyadan geliyodu ondan lezzetliydi heralde yada 6paket makarna fiyatı olduğu için
![]()
ne demek bu kıyağımı unutmyın bnm gb doktor bulamazsnzz![]()
bi dk bi dk bu yazdıklarımı herkes okuyormu takipte ay rezil oldum ora nere kız takip makip ben anlamadım:26:
forum takip sayfasına tıkladığımız zaman berenli saatler altına yazılanların bir kısmı görünüyor ve sürekli çıkıyor.
canım benim tuttumuyo bunlar gerçek hayatta![]()
soğukk suydu hemdeee
senin annen bir bardak suylamı geldi yoksa![]()
sağol canım ben salak hallerim sayesinde tanışmış olduk hoşgeldin aramıza![]()
doktor hanım yaklaşık kaç kilo vericem bu diyetle![]()
soğukk suydu hemdeee
yerizz bizz senin o hallerinii amaaa![]()
hftada 5 ayda 35![]()
hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tammüzülmee tatlm insaoğluu beşer şaşar demişlerr
![]()