• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

tamam anlatıyorum:1: ya hani bediş okula sabah kalkamıyodu annesi uyandıramıyodu ya onu bedişte ayaklarını sallıyodu uyandı sansınlar die onu ama uyuyodu bende annem beni sabah okula kaldırınca ayaklarımı sallıyımda uyandım sansın dedim bediş yapıodu tutuyodu numara dedim benimki tutmadı annem demesinmi kalk çabuk yalancıktan ayaklarını sallamayı bırak die ay ne güldüm o zaman ben salak gibi bedişin numaralarını uyguluyodum yaaaaaa:1::1::1::1::1:

Allah seni ya :60:

yok yok kötü makarna güzel değil hem o çocuk oradan gitti yok yok hem yakışıklıda değildi:27::27::27:
bolonez sosluydu canım makarnası italyadan geliyodu ondan lezzetliydi heralde yada 6paket makarna fiyatı olduğu için:37::37:

:33::33::33::33::33:

hıhh ben zatenn hiçç italyann erkeklerini sevmemm böylee bi hayranlığmdaa yoktrr italyan erkeklerinee :27::27::27::37::37:

bi dk bi dk bu yazdıklarımı herkes okuyormu takipte ay rezil oldum ora nere kız takip makip ben anlamadım:26:

forum takip sayfasına tıkladığımız zaman berenli saatler altına yazılanların bir kısmı görünüyor ve sürekli çıkıyor.

[URL="http://

evet kızlar gittiğimiz o cafe ve meşhur o makarnası tabi biz şarapla değil çayla yiyorduk:27::27::27:

Son düzenleme:
hahaaa dememkii senmisinkii içinee yanlşmı doğmuşkii bilemedmm tamm:27:üzülmee tatlm insaoğluu beşer şaşar demişlerr:52::52:

Desen nolur kııı süle hadi demem kimseye:1::1:

Ay ne bilim öyle hissettim birden nedense :27:

Öğrenicem katilimi birkaç güne,bakalım doğru hissetmiş miyim:37:

Back
X