• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde:1::1:
allah rahatlık versin iyi geceler herkese:49:

kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde:1::1:

Iyi geceler canimm gorusmek umidiyle :34:

annemizee sor o biliydr katilinii benn nerden biliyimkii kurbanımı demem amaa kimseleree:27:

kızz berenn orda amaç yemek yemek doymak değill aşçıı aşçııı:52::52:

bendee tutsaamm keşkee amaa tutamycamm off çok arada kaldmm çokk

hadii kız anlatt bugün gider yarın yinee gelirimmm :21:kurtulşş yokk

twiistimm olayı çözmüş :27::27::27:

iyi geceler tatlım:16::16:

Hayırlı geceler güzelim,sanada Allah rahatlık versin:38:

Bende çıkıyorum kızlar,herkese hayırlı geceler,yarın dua etmeyi unutmayalım birbirimiz için,Allah'a emanetsinizz:16::16:

Herkes ozel gununde sanirsam alin size hediyem olsun :60:

$orkid_ped.webp

nee fenasınn kız sen beni çıkarmadıı kendi gittii amaa yarınn görüşürüzzz:27::27::27:bende gidiyorum hanımlarrr hepinizee hayırlı kandillerrr hepinizee tek tekk dua edicemm yarınnn eslemcim sanaa ve seninle beraber çocuk isteyenleree çocukk dilycemm zayflaraa kilo kellere saçç şişkolaraa kilo vermeleri için sabırr diliycemm vuslatt ablayadaa hayrlısıylaa sağ salim bebeğini kucağınaa alsınn bulantılarıı geçsin diyee dua edicemm son olaraktaa ceydayaa bian öncee sapasağlam olsun diye dua edcem bukadar sanırımm unttklarm varsaa affolaaa melezgüzeldee karda mahsr kalmasınn gezsinn tozsunn:21::21::21::21:iyii gecelerr herkeseee çenem düştüü:52:

nee fenasınn kız sen beni çıkarmadıı kendi gittii amaa yarınn görüşürüzzz:27::27::27:bende gidiyorum hanımlarrr hepinizee hayırlı kandillerrr hepinizee tek tekk dua edicemm yarınnn eslemcim sanaa ve seninle beraber çocuk isteyenleree çocukk dilycemm zayflaraa kilo kellere saçç şişkolaraa kilo vermeleri için sabırr diliycemm vuslatt ablayadaa hayrlısıylaa sağ salim bebeğini kucağınaa alsınn bulantılarıı geçsin diyee dua edicemm son olaraktaa ceydayaa bian öncee sapasağlam olsun diye dua edcem bukadar sanırımm unttklarm varsaa affolaaa melezgüzeldee karda mahsr kalmasınn gezsinn tozsunn:21::21::21::21:iyii gecelerr herkeseee çenem düştüü:52:

Oyy güzelim benim,seviliyosun,Allah razı olsun,hayırlı dualarını kabul etsin:38:

Hadi çıktım artık bende:16:

evliyim canim sen kac sandindi :27::27:

26-27 gibi düşünmüştüm

iyi geceler canım tatlı rüyalar

@ruzgargulu insallah bir sorun cikmaz canim 5 ay daha erken...benim 1 seneyi gecti gerci bu aralar doktorada gitmiyorum hayirlisi olsun INSALLAH...ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN(AMIN):nazar:

@backwood demek o kadar buyukmu duruyorum ordan bakinca :25::25::25:

@ruzgargulu insallah bir sorun cikmaz canim 5 ay daha erken...benim 1 seneyi gecti gerci bu aralar doktorada gitmiyorum hayirlisi olsun INSALLAH...ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN(AMIN):nazar:

@backwood demek o kadar buyukmu duruyorum ordan bakinca :25::25::25:

Sagol canim hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize INSALLAH.. Nasip kismet iste.

Back
X