Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim birdahaki sefere artik :) Senin cocuk varmiydi ? Kac yasindasin almanyadaydin demi ?
ya bende bişey için üye olmuştum hatırlamıyorum şimdide sonra çıkamaz oldum aynen![]()
kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde
allah rahatlık versin iyi geceler herkese![]()
annemizee sor o biliydr katilinii benn nerden biliyimkii kurbanımı demem amaa kimseleree
kızz berenn orda amaç yemek yemek doymak değill aşçıı aşçııı
bendee tutsaamm keşkee amaa tutamycamm off çok arada kaldmm çokk
hadii kız anlatt bugün gider yarın yinee gelirimmmkurtulşş yokk
kızçelerim ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi daha oje sürcem daha taytımı arıcam dolabın içinde kim bilir nerde
ben 90 liyim yurtdisindayim ulke adi vermiyim
cocugum yok![]()
Hmm bende 90 liyim benimde yok ama istiyorm 5 aydir yok bisi dr a gidiyorum
ben 90 liyim yurtdisindayim ulke adi vermiyim
cocugum yok![]()
ben seni daha büyük sanıyordum canım yaa evli misin sen:26::26:
peki bi sorun varmi,
bizde istiyoruz iste sorunlar cikti
berencim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN![]()
nee fenasınn kız sen beni çıkarmadıı kendi gittii amaa yarınn görüşürüzzzbende gidiyorum hanımlarrr hepinizee hayırlı kandillerrr hepinizee tek tekk dua edicemm yarınnn eslemcim sanaa ve seninle beraber çocuk isteyenleree çocukk dilycemm zayflaraa kilo kellere saçç şişkolaraa kilo vermeleri için sabırr diliycemm vuslatt ablayadaa hayrlısıylaa sağ salim bebeğini kucağınaa alsınn bulantılarıı geçsin diyee dua edicemm son olaraktaa ceydayaa bian öncee sapasağlam olsun diye dua edcem bukadar sanırımm unttklarm varsaa affolaaa melezgüzeldee karda mahsr kalmasınn gezsinn tozsunn
iyii gecelerr herkeseee çenem düştüü
![]()
evliyim canim sen kac sandindi![]()
nee fenasınn kız sen beni çıkarmadıı kendi gittii amaa yarınn görüşürüzzzbende gidiyorum hanımlarrr hepinizee hayırlı kandillerrr hepinizee tek tekk dua edicemm yarınnn eslemcim sanaa ve seninle beraber çocuk isteyenleree çocukk dilycemm zayflaraa kilo kellere saçç şişkolaraa kilo vermeleri için sabırr diliycemm vuslatt ablayadaa hayrlısıylaa sağ salim bebeğini kucağınaa alsınn bulantılarıı geçsin diyee dua edicemm son olaraktaa ceydayaa bian öncee sapasağlam olsun diye dua edcem bukadar sanırımm unttklarm varsaa affolaaa melezgüzeldee karda mahsr kalmasınn gezsinn tozsunn
iyii gecelerr herkeseee çenem düştüü
![]()
@ruzgargulu insallah bir sorun cikmaz canim 5 ay daha erken...benim 1 seneyi gecti gerci bu aralar doktorada gitmiyorum hayirlisi olsun INSALLAH...ALLAH HERKEZIN GONLUNE GORE VERSIN(AMIN)
@backwood demek o kadar buyukmu duruyorum ordan bakinca![]()