• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

$668335_1_400.webp

Şunun tipine bakınnnnnn çok tatlııııı:16:

canımm benmm yanlş yerde paylaştğını bilerek neden paylaşıysunkii burası sohbet topiğii git derdim varda falan paylaş yardm ederlerr her topktee kopyala yapştr yazmşsın nereye grsem gördümm aç bi konu rahatsız etme insanları hemde işin görlrr iyi gecelerrr alıntı falan yapmadaa mevzu uzamasınn:16::16:

Canım ben kickbox cuyum belimi incittim,bu yüzden böyle birşeye başvurdum ama öyle emrivaki "alıntı yapma mevzu uzamasın" yazman felan bana ters..ben tavasız odusuz da kafa masajı yaparım :-) merka etme :-)

evet 3 yıllık evliyim 26 yaşındayım. kocaelideyim sormamışsınız ama bunuda ben ekliyim dedim :6:
iyii olmşş ozamann bendee 23 yaşndayım bekarım öğrenciyimm denzlide yaşıyorumm ama kırıkkaleliyimmm memnunn oldumm çokkkk
tatlımm milyonncuukk hep esprili takılıyor alınma canım:16:çok şeker kızz aslında beni çok güldürüyorr:1::1:

yokk ablacımm küsmedimm zatenn annemiz kızar hem kardeş kardeşe küsermi hiççç:16::16:

benn bunuu yerimmmmmmmm yerimmmmm maşallahhh yaaaa:27::27:

Böyle çocuğum olması ihtimalini hesaplıyorum tatlım:52::52::52::52:

Ağzı bana benziyo,benimki de minicikmiş
Burnu kardeşiminki gibi kanatlı:1:
Gözlerim büyük, o da tamam
Saç rengi, sülale boyu kahve:46:
Ama gözde tıkandım kaldım:52::52::52: Mavi gözlü bi baba adayı bulmam lazım:27::27::27::27:

Canım ben kickbox cuyum belimi incittim,bu yüzden böyle birşeye başvurdum ama öyle emrivaki "alıntı yapma mevzu uzamasın" yazman felan bana ters..ben tavasız odusuz da kafa masajı yaparım :-) merka etme :-)

arkadaşımm canımm ciğerimm geçmi algılıyosunn kickbox yaparken kafana darbe aldın sanrmm yarım saat olmadıı güzelcee cevap attınn yazdklarıma noluyo canınmı sıkldı çatacak yer arysunn gece gecee hadi hayrlı geceler canım uğraşamamm kafa masajınıda kendine yap ihtyacn varr:3:

biraz önce aynı alıntıyla cvp yazdın
okuduğun yorumun içeriği sonradanmı dank ettide tekrardan saçma bir cvp yazıyorsun:20:

Böyle çocuğum olması ihtimalini hesaplıyorum tatlım:52::52::52::52:

Ağzı bana benziyo,benimki de minicikmiş
Burnu kardeşiminki gibi kanatlı:1:
Gözlerim büyük, o da tamam
Saç rengi, sülale boyu kahve:46:
Ama gözde tıkandım kaldım:52::52::52: Mavi gözlü bi baba adayı bulmam lazım:27::27::27::27:

kızzz bende bakayım çevremdenn aday gösterrm sana facetenn resm falandaa uygun bişi bulursamm:9::9:eniştedee bizi odunlaa kovalar artıkkk:9::9:yadaa bak buldummmm lens takarrr senin çocukk büyüyncee elindekinee sahip çık anamm:27:

bebekler severken güzelde bakarken zor. kızımın büyüyüp bana arkadaş olacağını günleri 4 gözle bekliyorum.

amin hepimizin yavurusnu bağışlasın allahım.

bunda bebek bekleyen anne adaylarıda varmış. hamilelik çok güzel birşey ya. inşşah kavuşurlar yavrularına hayırlısıyla.:16:

Back
X