• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Canım ben kickbox cuyum belimi incittim,bu yüzden böyle birşeye başvurdum ama öyle emrivaki "alıntı yapma mevzu uzamasın" yazman felan bana ters..ben tavasız odusuz da kafa masajı yaparım :-) merka etme :-)

Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var:34:
Kafa masajında birebir:34:

arkadaşımm canımm ciğerimm geçmi algılıyosunn kickbox yaparken kafana darbe aldın sanrmm yarım saat olmadıı güzelcee cevap attınn yazdklarıma noluyo canınmı sıkldı çatacak yer arysunn gece gecee hadi hayrlı geceler canım uğraşamamm kafa masajınıda kendine yap ihtyacn varr:3:

yok yok sen yapıyomuşsun ya kafa masajı beklerim canım :-) yazdıklarını tam okumamıştım,kendini bi hanımağa sanma tribi var sanırım :-) Alıntı yapıp uzatma..

kız ben küstürürmüyüm seni hiç kendime patlarım sana patlatmam :1:
küsmemmm canımm zatenn şurdaa iki güzel muhabbet edyrzz miss gibii:16::16:
Biz kickbox neyin bilmeyiz şekerim ama atamızdan yadigar bizde Osmanlı tokadı var:34:
Kafa masajında birebir:34:
:18::18::18::18::18:
yok yok sen yapıyomuşsun ya kafa masajı beklerim canım :-) yazdıklarını tam okumamıştım,kendini bi hanımağa sanma tribi var sanırım :-) Alıntı yapıp uzatma..

iyii geceler canımm hadii allahh rahtlık versinnn sataşmaa

Böyle çocuğum olması ihtimalini hesaplıyorum tatlım:52::52::52::52:

Ağzı bana benziyo,benimki de minicikmiş
Burnu kardeşiminki gibi kanatlı:1:
Gözlerim büyük, o da tamam
Saç rengi, sülale boyu kahve:46:
Ama gözde tıkandım kaldım:52::52::52: Mavi gözlü bi baba adayı bulmam lazım:27::27::27::27:

canım bazen çocuğa bakıp annesiyle babsıyla alakası yok diyebiliyorsun:emir_bebek:
benim abim esmer eşide aynı esmer ailedede hiç yok renkli gözlü
kızlarını görsen sapsarı saçları var gözleride mavi o kadar alakasız yani:21:

kızzz bende bakayım çevremdenn aday gösterrm sana facetenn resm falandaa uygun bişi bulursamm:9::9:eniştedee bizi odunlaa kovalar artıkkk:9::9:yadaa bak buldummmm lens takarrr senin çocukk büyüyncee elindekinee sahip çık anamm:27:

:52::52::52::52::52::52: 3 Numaralı maço bakışlarını atarak ümüğümü sıkar valla minnak oduncuğum:9::9::9::9:
Elde olan renklerle idare etcezartık şekerimmm,, kahve, yeşil, ela:31:

canım bazen çocuğa bakıp annesiyle babsıyla alakası yok diyebiliyorsun:emir_bebek:

bii örneğide kardeşimm ablaa bizim sülalee esmer kumral kahve yada ela gözlü kız kardeşimm sarı saçlı beyaz tenlii mavi gözlüüü:27::27:7 göbekk eskisinden bilee etkiler görüleblymşş düşünn bnm babannmn babannesnn .....taa bilmemm neyinee çekmş kimbilirr

bebekler severken güzelde bakarken zor. kızımın büyüyüp bana arkadaş olacağını günleri 4 gözle bekliyorum.

amin hepimizin yavurusnu bağışlasın allahım.

bunda bebek bekleyen anne adaylarıda varmış. hamilelik çok güzel birşey ya. inşşah kavuşurlar yavrularına hayırlısıyla.:16:

bana arkadaş olan bir kızım var kıyafetlerimizi bile ortak giyiyoruz :1: ben 4.ye hamişim şu anda:49:

Öyle tatlım çekinik genler olabilir.Taaa dedenin dedesinden bile özellik alabilir bebek.
Benim annem kızıl tenli, çilli, açık kahve gözlü
Babam esmer, yeşil gözlü
Kardeşim kumral, beyaz tenli
Beni de biliyosun canım:52::52:Babadan saç, anneden çil aldım derken ortaya karışık olmuşum:1:

:52::52::52::52::52::52: 3 Numaralı maço bakışlarını atarak ümüğümü sıkar valla minnak oduncuğum:9::9::9::9:
Elde olan renklerle idare etcezartık şekerimmm,, kahve, yeşil, ela:31:

kızz melezimm eksikk dua etmee yavrum hayrlı evlatta olsun dee anasını babasını atasını saysın dee huyu güzel olsun dee:30::30:annem gibi oldum bendee nasihatt veryrmm:52:

bii örneğide kardeşimm ablaa bizim sülalee esmer kumral kahve yada ela gözlü kız kardeşimm sarı saçlı beyaz tenlii mavi gözlüüü:27::27:7 göbekk eskisinden bilee etkiler görüleblymşş düşünn bnm babannmn babannesnn .....taa bilmemm neyinee çekmş kimbilirr

kız gece gece güldürdün beni hani bi laf var annem çok kullanır şaptır şeker soydur çeker diye :1::1::1:

benim kardeşimde sarı saçlı mavi gözlü hiç sevmediğim bi ünlüye benziyo :1::1: neydi adı yahu şu basketçinin adı neydi bihterin sevgilisi hah behlüle benziyo kıvanç hey allahım aklıma gelmiyo isim yaşlanmışım ben artık :33:

kız gece gece güldürdün beni hani bi laf var annem çok kullanır şaptır şeker soydur çeker diye :1::1::1:

benim kardeşimde sarı saçlı mavi gözlü hiç sevmediğim bi ünlüye benziyo :1::1: neydi adı yahu şu basketçinin adı neydi bihterin sevgilisi hah behlüle benziyo kıvanç hey allahım aklıma gelmiyo isim yaşlanmışım ben artık :33:

sormaa yavrumm bnmkidee fıstık gibi bişey olduu annemee öncedenn kızıyodumm bizi yapamamşsın kardeşimde tuttrdn hepsinii diyee bizde erkek kardeşmlee klasik kahve göz saç kumral ten iştee:9::9:3.cüdee bayağıı ustalaşmşlarr ondan sonraa dedik artıkk 4.yü düşünmyn sakınn nasıl bişey olrdu kmbilirr:52::52::52:

kızz melezimm eksikk dua etmee yavrum hayrlı evlatta olsun dee anasını babasını atasını saysın dee huyu güzel olsun dee:30::30:annem gibi oldum bendee nasihatt veryrmm:52:

Onu unutur muyum hiç tatlım, onun için hep dua ediyorum zaten:31:
Saçtır gözdür bunlar önemli değil, gırgır yapıyoruz şöyle böyle olsun diye.
Huyu suyu iyi olsun da tüm yavruların,sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil:emir_bebek:
:60::60: osmanlı tokadı haaaa

:17::17::17:

evett canımm bizdede bildiğim sadece babamın babası yani dedem mavi gözlüymüş ona çekmiş demek ki:emir_bebek:
bende yeşil göz rengini çok severim bol bol yeşil gözlü bebek resimlerine bakim bariii:1::1:

kızlar cevap vermeyin allah aşkına yapılan bir espiriyi bu kadar uzatmasına gerek yokken tartışma ortamı yaratmaya çalışılıyor bereni düşünün herşeyden önce alıntı yapsada cevap vermeyin........................................................:31::31::31:

evett canımm bizdede bildiğim sadece babamın babası yani dedem mavi gözlüymüş ona çekmiş demek ki:emir_bebek:
bende yeşil göz rengini çok severim bol bol yeşil gözlü bebek resimlerine bakim bariii:1::1:

bakk ablacımm bakk birdee sakın birinee çok gıcık olmaa bu aralarr bebek onaa benziyooo huyu falann annemin başınaa geldi yengemndee allahın sopası yok diyolarr şimdidee:1::1:

Back
X