- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
ozamann haftasonunaa kadar karlarr ersinii yollar açılsınnnn diyee dua edelimm![]()
inşallah tatlım yaa yoksa köyde vakit geçmiyo

eee kızlar hediye gelen yok mu daha yaww

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozamann haftasonunaa kadar karlarr ersinii yollar açılsınnnn diyee dua edelimm![]()
ne sevinmesi bebeğim yaya abim öğretmen bende onun görev yerindeyim beraber kalıyoruz.Yani köydeyiz yarın okullar tatil nasıl vakit geçecek köyde kesin elektriklerde gider
samsuna nasıl gidecez çok kar yağarsa haftasonu
![]()
benimm hediyemm yokk dahaaaa
inşallah tatlım yaa yoksa köyde vakit geçmiyo
eee kızlar hediye gelen yok mu daha yaww![]()
Berenim geldim kusum.kocis yatti.naver kizlsr nasilsiniz?hepinizi koçamčn opuyorum
Berenim benim hediyelerimin coktan kurbanima ulasmasi lazim ama haber tok daha
bilenn biri vuslat ablamaa cevapp versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
Meraba ablacim.nasilsin?bitanem bende tele giriyorum.senin telin dokunmatik mi?ben mesaj yerine tikliyorum klavye cikuyor zaten ordan yaziyorum.telinde tuslar varsa daha kolay yazirsin canim benim..suan benimde esim bana kiziyor.ben cikiyorum.hepinizi optum.iyi geceler yarin konusuruz.kocacigim telefonu elimden almazsa...
ay ne kadar hamarat annesin yaaa![]()
Berenim geldim kusum.kocis yatti.naver kizlsr nasilsiniz?hepinizi koçamčn opuyorum
Berenim benim hediyelerimin coktan kurbanima ulasmasi lazim ama haber tok daha
yok çıkmadım vuslatımmmm elektirik gitti![]()
ama sen hamilesin bitanem yorma kendini ya ben sana yelek hırka yollarım teyzesi değilmiyimcanım benim ablasınıda düşünürmüşşnasılsın tatlımm
iyiyim tatlımmtelim dokunmatik canım msj satırı üstünde başlık yazıyor ya orayı tıklıyorum klavye çıkıyor
msj satırına tıklıyo tıklıyom çıkmıyor klavye delirtiyor beniii
hamaratlıkta başa bela canım ya
4-5 ay öncesine kadar elim hiç boş değildi erkek kardeşimle abimin çocukları yakın zamanlı doğdu ikisinede birsürü yelek hırke yaptım
kayınvalidem emirvaki ipleri almış kaynımın çocuğunada yaptım. geçen gün yine ip getirdi hatta geri yolladım yapamam diye kendi çocuğuma yapmaya hevesim kalmadı şu an hiç yapasım yok valla![]()
kızzz hoşgeldinn yenidennn nasılsınn canımmmbenm hediyelerimm ulaşmşş kurbanımaa teslim edilmişş amaa kendisinden ses çıkmadı kargo takipten baktımm
kızzz hoşgeldinn yenidennn nasılsınn canımmmbenm hediyelerimm ulaşmşş kurbanımaa teslim edilmişş amaa kendisinden ses çıkmadı kargo takipten baktımm
Ayyy herkescikler toplanmış oleyyyy
Hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrr![]()
hoşgeldinn melezimmm nasılsınn kızzzzzzzzzzzAyyy herkescikler toplanmış oleyyyy
Hos bulduk bebem naber?ben susn ne zorljklarla telden internete giriyorum bir bilseniz sizlerle konjsmak icin ne zorluklara katlanihorum.esim elimi ayaklarimi tutmusum ama ben hala yaza biliyorum.
Tatlim benimkide ulasmis.
Senin kurbanin kim aciklasana.
Berenim bekle alt kata ineyimde bilgisayardan gireyi m.sarjim bitiyor.
Ayyy herkescikler toplanmış oleyyyy
Hoşbuldum tatlımmmm naberrr
benimkilerde yok ama hiç telaşlanmıyrum nasılsa gelsede haftasonuna kadar göremeycem
hoşgeldin canım
hoşgeldinn melezimmm nasılsınn kızzzzzzzzzzz
hahaaaa ayy canım yaaa zor koşullardaa bilee burdasınn neggüüzell bişey bu bizimm içinncanım bilmiyrumkii açıklayablrmiyim berenee sormak lazımmm
ama sen hamilesin bitanem yorma kendini ya ben sana yelek hırka yollarım teyzesi değilmiyim![]()