• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Berenim geldim kusum.kocis yatti.naver kizlsr nasilsiniz?hepinizi koçamčn opuyorum

Berenim benim hediyelerimin coktan kurbanima ulasmasi lazim ama haber tok daha

ne sevinmesi bebeğim ya:50::50: ya abim öğretmen bende onun görev yerindeyim beraber kalıyoruz.Yani köydeyiz yarın okullar tatil nasıl vakit geçecek köyde kesin elektriklerde gider:43::43: samsuna nasıl gidecez çok kar yağarsa haftasonu:25::25::25:

inşallah tatlım yaa yoksa köyde vakit geçmiyo:43::43:

eee kızlar hediye gelen yok mu daha yaww:8::8:
benimm hediyemm yokk dahaaaa:30::30:
Berenim geldim kusum.kocis yatti.naver kizlsr nasilsiniz?hepinizi koçamčn opuyorum

kızzz hoşgeldinn yenidennn nasılsınn canımmm:16:benm hediyelerimm ulaşmşş kurbanımaa teslim edilmişş amaa kendisinden ses çıkmadı kargo takipten baktımm

bilenn biri vuslat ablamaa cevapp versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:32::32::32:

canım benim ablasınıda düşünürmüşş:16::16:nasılsın tatlımm

Meraba ablacim.nasilsin?bitanem bende tele giriyorum.senin telin dokunmatik mi?ben mesaj yerine tikliyorum klavye cikuyor zaten ordan yaziyorum.telinde tuslar varsa daha kolay yazirsin canim benim..suan benimde esim bana kiziyor.ben cikiyorum.hepinizi optum.iyi geceler yarin konusuruz.kocacigim telefonu elimden almazsa...

iyiyim tatlımm :16:telim dokunmatik canım msj satırı üstünde başlık yazıyor ya orayı tıklıyorum klavye çıkıyor
msj satırına tıklıyo tıklıyom çıkmıyor klavye delirtiyor beniii:47:

ay ne kadar hamarat annesin yaaa:49:

:17::17:hamaratlıkta başa bela canım ya
4-5 ay öncesine kadar elim hiç boş değildi erkek kardeşimle abimin çocukları yakın zamanlı doğdu ikisinede birsürü yelek hırke yaptım
kayınvalidem emirvaki ipleri almış kaynımın çocuğunada yaptım. geçen gün yine ip getirdi hatta geri yolladım yapamam diye kendi çocuğuma yapmaya hevesim kalmadı şu an hiç yapasım yok valla:emir_bebek:

ofeliyacım bana kurbanının nickini özel mesaj olarak atarmısın canım yada faceden söylermisin ben kendisine ulaşmaya çalışıyım:49:

canım benim ablasınıda düşünürmüşş:16::16:nasılsın tatlımm

iyiyim tatlımm :16:telim dokunmatik canım msj satırı üstünde başlık yazıyor ya orayı tıklıyorum klavye çıkıyor
msj satırına tıklıyo tıklıyom çıkmıyor klavye delirtiyor beniii:47:

:17::17:hamaratlıkta başa bela canım ya
4-5 ay öncesine kadar elim hiç boş değildi erkek kardeşimle abimin çocukları yakın zamanlı doğdu ikisinede birsürü yelek hırke yaptım
kayınvalidem emirvaki ipleri almış kaynımın çocuğunada yaptım. geçen gün yine ip getirdi hatta geri yolladım yapamam diye kendi çocuğuma yapmaya hevesim kalmadı şu an hiç yapasım yok valla:emir_bebek:
ama sen hamilesin bitanem yorma kendini ya ben sana yelek hırka yollarım teyzesi değilmiyim:51::51:

kızzz hoşgeldinn yenidennn nasılsınn canımmm:16:benm hediyelerimm ulaşmşş kurbanımaa teslim edilmişş amaa kendisinden ses çıkmadı kargo takipten baktımm

Hos bulduk bebem naber?ben susn ne zorljklarla telden internete giriyorum bir bilseniz sizlerle konjsmak icin ne zorluklara katlanihorum.esim elimi ayaklarimi tutmusum ama ben hala yaza biliyorum.

Tatlim benimkide ulasmis.
Senin kurbanin kim aciklasana.

kızlar köy ekmeği yaptım ben misss gibi kokuyo:8::8::8:

vuslat ablam nasılsın

ofeliyam sen nasılsın canım

benimkilerde yok ama hiç telaşlanmıyrum nasılsa gelsede haftasonuna kadar göremeycem:31::31:

Ayyy herkescikler toplanmış oleyyyy:46::46::46:
Hoşgeldiniz kızlarrrrrrrrrrrrr:54::54::54:

hoşgeldin canım

hoşgeldinn melezimmm nasılsınn kızzzzzzzzzzz
Hos bulduk bebem naber?ben susn ne zorljklarla telden internete giriyorum bir bilseniz sizlerle konjsmak icin ne zorluklara katlanihorum.esim elimi ayaklarimi tutmusum ama ben hala yaza biliyorum.

Tatlim benimkide ulasmis.
Senin kurbanin kim aciklasana.

hahaaaa ayy canım yaaa zor koşullardaa bilee burdasınn neggüüzell bişey bu bizimm içinn:16::16:canım bilmiyrumkii açıklayablrmiyim berenee sormak lazımmm

kızlar benim bi geçmiş sayfalara dönmem lazım çıktım sanmayın burdayım anneniz yanınızdaaa:49:

benimkilerde yok ama hiç telaşlanmıyrum nasılsa gelsede haftasonuna kadar göremeycem:31::31:

hoşgeldin tatlım

hoşgeldin canım
Hoşbuldum tatlımmmm naberrr:16:

hoşgeldinn melezimmm nasılsınn kızzzzzzzzzzz

hahaaaa ayy canım yaaa zor koşullardaa bilee burdasınn neggüüzell bişey bu bizimm içinn:16::16:canım bilmiyrumkii açıklayablrmiyim berenee sormak lazımmm

Hoşbuldum güzelim iyiyimmm çok iyiyimmm hattaaa:8:Sen nasılsın canımmm:34:

Back
X