Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusunne giyinicem? ne yicez? neler konuşcaz? neler hissetcez? bu sorular hakkında hiç bir fikrim yok ofeliyam heyecandan bişi düşünemiyorum![]()
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun![]()
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun![]()
eslemliva ceyda melez güzel mavişcadı evrenim bunlar hediyelerini göndermeyenler bide sen canım![]()
ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver![]()
ikinizde heyecanlısınız buluşmayın heyecan kalbe çok zararlı![]()
ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim![]()
hıımmm 4 kişiden biri acabaa hangisiiii:26:
tamam oglumla sız takılın bende eve gıderım
ben kesin bayılırım
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver![]()
ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim![]()
kumpir yiyin kumpir en güzeliii![]()
kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..
içimden söylemek geliyo ama söyleyemiyorum![]()
kumpir yiyin kumpir en güzeliii![]()
kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..
yerimde duramıyorumsöyle söyle söyleee
aslında içlerinden iki kişiden birinin olmasını isterdimm
![]()
ablam fikir verme ac kalsınlar bırak
ayy ofeliam çok tatlısın yaa![]()
canım arkadaşım oa senın tatlılıgın canım benım
yerimde duramıyorumsöyle söyle söyleee
aslında içlerinden iki kişiden birinin olmasını isterdimm