• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

ne giyinicem? ne yicez? neler konuşcaz? neler hissetcez? bu sorular hakkında hiç bir fikrim yok ofeliyam heyecandan bişi düşünemiyorum:52:
allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun:9:

allah senı ne etmesın kızz benıde nasıl heycanlandırdın.altıma yapıcm şimdi.kız cok heyecanlanıyorsun goruşeyelim bayılırsın falaan alla korusun:9:

ben kesin bayılırım:52:
of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver:1::1::1:

of ben senin oğlunla oynamak istyrm yanaklarını ısırmak istyrm sen git oğlunu bana ver:1::1::1:

ikinizde heyecanlısınız buluşmayın heyecan kalbe çok zararlı:50::50::50::27::27:

tamam oglumla sız takılın bende eve gıderım

ne yiyelim bak kumpir mi yesek yoksa iskendermi hamburgerede bayılırım ben herşeyi yerim:1::1::1:

kız adaha o gun gelsınde bakrız suan acım ne olsa yerım..

güzel kızlarım:16:
bugün sabah 6 da kalktıgım için acayip uykum var:50:
yatmak zorundayım gözlerim kapanıyor hepinize iyi geceler iyi sohbetler:49::nazar:

Back
X