Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz![]()
Amin güzelim sağolasın

Hoşgeldinn sefalar getirdinn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz![]()
Amin güzelim sağolasın
Hoşgeldinn sefalar getirdinn![]()
Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz
Naberrr kızzz katill nasılsınnn![]()
Sağol canım inşaallah amin,ona bişey olursa yaşayamam ben,Allah ondan alsın,bana versin
Sanada geçmiş olsun bu arada,canım anlamadım ama sen abinle mi kalıyosun?Bazen şartlar elvermiyo,burası da kasaba olduğundan bu sene iki üç defa sular dondu,bulaşıklar çamaşırlar temizlik kaldı hep,berbat haldeydi ev..Anlıyorum o yüzden seni,sıkmamaya çalış o güzel canını..
Hoşbuldum tatlımmm saol
Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:
Hoşbuldum tatlımmm saol
Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:
nasılsın tatlım.Ben pek iyi değil
ağlayacam sinirden ablam ya geçemedik o kadar canım sıkıldı ki.Bindik arabaya bi bayır var oraya geldik çıkmadı araba ama abim kontağı çevirdi lapa lapa kar yağdı neyse dedik kısmet değilmiş ama sinir küpü olduk ikimizde.Ama akşam asıl darbe yaşadık meğerse bugün okullar tatilmiş bi allahım kulu arayıp haber vermedi meb den ya bilseydik çeker giderdik evimize sabah hava güzelken yollar açıkken.Cumaya kadar nasıl geçecek vakit.Banyo yok birşey tmiz çamaşır yok.Acayip kötüyüm annemide çok özledim tansiyonum bile düştü başım ağrıyo bugünden beri
![]()
Ay canım bak şimdi yaramı deştin,du anlatim
Eşimin bi süredir baş ağrıları vardı,bugüne sıra almış beraber çıktık doktora 11'deydi sırada...Sıra gelmedi bir türlü öğleden sonraya kaydırdılar..Neyse öğlen gittik yine,baya bi bekledik doktor hanımıGeldi,tomogrofiye yolladı kocacımı:18: Oraya gittik ana bi baktık hiiiiiçkimse yok,etrafında gezindik binanın sorduk görevlilere..Sonra bi bayan görevli geldi,doktor gelcek birazdan dedi..Neyse buraya kadar herşey normal..Bekle Allah bekle,yok gelmiyo beyfendi
En sonunda fırladım gittim görevli kızın yanına,o kadar sinirlenmişim ki,dayandım masaya ne zaman gelcek dedim,ayy ne kadar psikopat görünmüşümdür kimbilir
Oda 5 10 dakkaya gelir dedi..5,10 dakkadan beri bekliyoruz zaten,otobüse yetişcez dedim.Kaçta diye sordu,attım bi rakam
Daha bi saat var dedi,bende ona göre işimiz gücümüz var dedim
Sonra çıktı dışarı bu..5 dakka olmadan geldi zaten,çıkarkende hiç yüzüne bakmadım
Bakalım sonuçlar Pazartesiye kaldı,dua et de bişey çıkmasın:18:
![]()
Pek iyi değilim kalıverdik köyde.Sen nasılsın canım
Tatlım abim öğretmen Samsunun asarcık ilçesinin köyünde öğretmen haftaiçi burada haftasonu samsuna evimize geçiyoruz.Ama kar nedeniyle gidemedik evimize.Bizim burada çamaşır makinemiz banyo şofben falan yok.Zaten olsada suyu ısıtamaz acayip soğuk burası
.Akşamda wcye girdim buz tutmuş yerler ayağım kaydı dümdüz olacaktı az kala çatalım
.
Bide çok eksiğimiz var kömürümüz bitti ya(
Evet bu ikisini bende duymuştum ama kullanmadım hiç:26:
Benim kaşlarımda ince sayılır malesef,boyuyorum kalın gözüksün diyeİşe yarıyo dimi ama Melezim boyamak,gördün dimi facede beni
Kalınlaştırmak istiyorum aslında,varsa bi çözümü olan,bende bekliyorum cevabını:26:
Tatlım abim öğretmen Samsunun asarcık ilçesinin köyünde öğretmen haftaiçi burada haftasonu samsuna evimize geçiyoruz.Ama kar nedeniyle gidemedik evimize.Bizim burada çamaşır makinemiz banyo şofben falan yok.Zaten olsada suyu ısıtamaz acayip soğuk burası
.Akşamda wcye girdim buz tutmuş yerler ayağım kaydı dümdüz olacaktı az kala çatalım
.
ay canim niye orayada almadiniz ki gerekli seyleri durummu musait degil yoksa,
tayin felanmi bekliyorsunuz :26:
INSALLAH birsey cikmaz canim,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN)
belki sinuzit ve migren olabilir :26::26:
ilk sen dil uzattin
koparırımmm o dilini kökünden haaa
Canım kömürü samsundan getiriyorduk her hafta iki çuval iki çuval ilçede köye kadar getirmiyolar.Biz nasılsa her hafta samsuna gidiyoruz diyerek fazla fazla almıyoruz araba yük olmasın diye burası hep uçurum falan yollarda kötü diye.Allahtan odun bol veliler getiriyor![]()
Amin canım çok sağol
Evet bende migren olabilir diyorum,gürültüye dayanamıyorum diyor..İnşaallah öyledir
Bende de var zaten migren,oda dayanılcak gibi değil,kullanmıyorum ilaçlarımı![]()
Pek iyi değilim kalıverdik köyde.Sen nasılsın canım
.
Ayy sarımsak sürmüştüm ben yaaa.Kayısı çekirdeği yağını iyi diyolar canım
ama denemedim
Evet bu ikisini bende duymuştum ama kullanmadım hiç:26:
Benim kaşlarımda ince sayılır malesef,boyuyorum kalın gözüksün diyeİşe yarıyo dimi ama Melezim boyamak,gördün dimi facede beni
Kalınlaştırmak istiyorum aslında,varsa bi çözümü olan,bende bekliyorum cevabını:26:
hosgeldin tatlim![]()
sLm kizlar ßende geldim![]()
Kıyamam canım..Çok iyi anlıyorum,aynı şeyler başıma geldi..Tuvalet adeta buz pisti gibiydi
Giremiyodum,terliği giyiyodum baktım olcak gibi değil terliği çıkarıp koyarken kendiliğinden kayıyodu terlik
![]()
Hayatımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım,eşimin görevi nedeniyle kasabadayız,mecburen katlanıyoruz şartlara napalım,geçici zaten hepside..
Allah size de kolaylık versin,odun falan da mı yok hiç canım..İnşaallah yakacak sağlanır hemen![]()
Benimm kaşlarımda çok ince ve kısa bide çok kaşıdığımdan hep dökülüyo.Boyamak işe yarıyo mu gerçekten kalemle mi boyuyosun yoksa kuaförde mi
hosgeldinnn...sende gelisme var yazi rengi felannn
![]()