Berenli Saatler :)

Geçmiş olsun canım umarım bişey çıkmaz:16:

Naberrr kızzz katill nasılsınnn:54:

Pek iyi değilim kalıverdik köyde:ssz::ssz:.Sen nasılsın canım

Sağol canım inşaallah amin,ona bişey olursa yaşayamam ben,Allah ondan alsın,bana versin:31:

Sanada geçmiş olsun bu arada,canım anlamadım ama sen abinle mi kalıyosun?Bazen şartlar elvermiyo,burası da kasaba olduğundan bu sene iki üç defa sular dondu,bulaşıklar çamaşırlar temizlik kaldı hep,berbat haldeydi ev..Anlıyorum o yüzden seni,sıkmamaya çalış o güzel canını..

Tatlım abim öğretmen Samsunun asarcık ilçesinin köyünde öğretmen haftaiçi burada haftasonu samsuna evimize geçiyoruz.Ama kar nedeniyle gidemedik evimize:43::43::43:.Bizim burada çamaşır makinemiz banyo şofben falan yok.Zaten olsada suyu ısıtamaz acayip soğuk burası:25::25::25:.Akşamda wcye girdim buz tutmuş yerler ayağım kaydı dümdüz olacaktı az kala çatalım:43::43::43:.
Bide çok eksiğimiz var kömürümüz bitti ya :((

Son düzenleme:
Hoşbuldum tatlımmm saol:54:

Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:

Ayy sarımsak sürmüştüm ben yaaa:37::37::37:.Kayısı çekirdeği yağını iyi diyolar canım:34::34: ama denemedim

Hoşbuldum tatlımmm saol:54:

Kızlar ayağımın tozuyla size bişi sorcammm. Sarımsak ve badem yağı
hariç kaş çıkaran bişey biliyo musunuzzz:26:

Evet bu ikisini bende duymuştum ama kullanmadım hiç:26:

Benim kaşlarımda ince sayılır malesef,boyuyorum kalın gözüksün diye:19: İşe yarıyo dimi ama Melezim boyamak,gördün dimi facede beni:27::27:

Kalınlaştırmak istiyorum aslında,varsa bi çözümü olan,bende bekliyorum cevabını:26:

nasılsın tatlım.Ben pek iyi değil

:35::35::35:

ağlayacam sinirden ablam ya geçemedik o kadar canım sıkıldı ki.Bindik arabaya bi bayır var oraya geldik çıkmadı araba ama abim kontağı çevirdi lapa lapa kar yağdı neyse dedik kısmet değilmiş ama sinir küpü olduk ikimizde.Ama akşam asıl darbe yaşadık meğerse bugün okullar tatilmiş bi allahım kulu arayıp haber vermedi meb den ya bilseydik çeker giderdik evimize sabah hava güzelken yollar açıkken.Cumaya kadar nasıl geçecek vakit.Banyo yok birşey tmiz çamaşır yok:25::25:.Acayip kötüyüm annemide çok özledim tansiyonum bile düştü başım ağrıyo bugünden beri:43::43::43::43:
:35::35::35::35::35::35::35::35::35:
Ay canım bak şimdi yaramı deştin,du anlatim:1::1:

Eşimin bi süredir baş ağrıları vardı,bugüne sıra almış beraber çıktık doktora 11'deydi sırada...Sıra gelmedi bir türlü öğleden sonraya kaydırdılar..Neyse öğlen gittik yine,baya bi bekledik doktor hanımı:47: Geldi,tomogrofiye yolladı kocacımı:18: Oraya gittik ana bi baktık hiiiiiçkimse yok,etrafında gezindik binanın sorduk görevlilere..Sonra bi bayan görevli geldi,doktor gelcek birazdan dedi..Neyse buraya kadar herşey normal..Bekle Allah bekle,yok gelmiyo beyfendi:47: En sonunda fırladım gittim görevli kızın yanına,o kadar sinirlenmişim ki,dayandım masaya ne zaman gelcek dedim,ayy ne kadar psikopat görünmüşümdür kimbilir:37::1: Oda 5 10 dakkaya gelir dedi..5,10 dakkadan beri bekliyoruz zaten,otobüse yetişcez dedim.Kaçta diye sordu,attım bi rakam:1: Daha bi saat var dedi,bende ona göre işimiz gücümüz var dedim:51: Sonra çıktı dışarı bu..5 dakka olmadan geldi zaten,çıkarkende hiç yüzüne bakmadım :24: Bakalım sonuçlar Pazartesiye kaldı,dua et de bişey çıkmasın:18::nazar:

INSALLAH birsey cikmaz canim,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN):nazar:

belki sinuzit ve migren olabilir :26::26:

Tatlım abim öğretmen Samsunun asarcık ilçesinin köyünde öğretmen haftaiçi burada haftasonu samsuna evimize geçiyoruz.Ama kar nedeniyle gidemedik evimize:43::43::43:.Bizim burada çamaşır makinemiz banyo şofben falan yok.Zaten olsada suyu ısıtamaz acayip soğuk burası:25::25::25:.Akşamda wcye girdim buz tutmuş yerler ayağım kaydı dümdüz olacaktı az kala çatalım:43::43::43:.

ay canim niye orayada almadiniz ki gerekli seyleri durummu musait degil yoksa,
tayin felanmi bekliyorsunuz :26:

Benim kaşlarımda ince sayılır malesef,boyuyorum kalın gözüksün diye:19: İşe yarıyo dimi ama Melezim boyamak,gördün dimi facede beni:27::27:

Kalınlaştırmak istiyorum aslında,varsa bi çözümü olan,bende bekliyorum cevabını:26:

Benimm kaşlarımda çok ince ve kısa bide çok kaşıdığımdan hep dökülüyo.Boyamak işe yarıyo mu gerçekten kalemle mi boyuyosun yoksa kuaförde mi

Kıyamam canım..:38: Çok iyi anlıyorum,aynı şeyler başıma geldi..Tuvalet adeta buz pisti gibiydi:1: Giremiyodum,terliği giyiyodum baktım olcak gibi değil terliği çıkarıp koyarken kendiliğinden kayıyodu terlik:1::1:

Hayatımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım,eşimin görevi nedeniyle kasabadayız,mecburen katlanıyoruz şartlara napalım,geçici zaten hepside..

Allah size de kolaylık versin,odun falan da mı yok hiç canım..İnşaallah yakacak sağlanır hemen:31:

koparırımmm o dilini kökünden haaa:27::27::27::27::27:

ay canim niye orayada almadiniz ki gerekli seyleri durummu musait degil yoksa,
tayin felanmi bekliyorsunuz :26:

Canım kömürü samsundan getiriyorduk her hafta iki çuval iki çuval ilçede köye kadar getirmiyolar.Biz nasılsa her hafta samsuna gidiyoruz diyerek fazla fazla almıyoruz araba yük olmasın diye burası hep uçurum falan yollarda kötü diye.Allahtan odun bol veliler getiriyor:31::31:

eslemciimm birsey cikmaz insallah korkma bitanem
migren olabilir tweetiynin dedigi gibi

INSALLAH birsey cikmaz canim,ALLAH SIFASINI VERSIN(AMIN):nazar:

belki sinuzit ve migren olabilir :26::26:

Amin canım çok sağol:nazar:

Evet bende migren olabilir diyorum,gürültüye dayanamıyorum diyor..İnşaallah öyledir:31:
Bende de var zaten migren,oda dayanılcak gibi değil,kullanmıyorum ilaçlarımı:24:

koparırımmm o dilini kökünden haaa:27::27::27::27::27:

Canım kömürü samsundan getiriyorduk her hafta iki çuval iki çuval ilçede köye kadar getirmiyolar.Biz nasılsa her hafta samsuna gidiyoruz diyerek fazla fazla almıyoruz araba yük olmasın diye burası hep uçurum falan yollarda kötü diye.Allahtan odun bol veliler getiriyor:31::31:
ilk sen dil uzattin :57:
ay zordur ya sogukta falan,agbini evlendirinde sende gitmekten kurtul:D :D
sen niye gidiyorsun ki okulun vs, yokmu ?
Amin canım çok sağol:nazar:

Evet bende migren olabilir diyorum,gürültüye dayanamıyorum diyor..İnşaallah öyledir:31:
Bende de var zaten migren,oda dayanılcak gibi değil,kullanmıyorum ilaçlarımı:24:

sinuzitte olabilir ama INSALLAH hic birsey cikmaz :)

Sağlık olsun kuzum yaa üzülmee :48: Duşu da şu düşünceyle dert etmeyebilirsin:
Eskiden hergün duş alırdım (hatta yazın daha fazla) ben, cildiyeye gittim, kadın
tatil günlerinde saçlarını baya yağlı bırak,kendi yağıyla beslensin vs dedi:52:
Ben de tatil günleri 3-4 gün yıkanmıyorum, margarin kafa gibi geziyorum:52::52::52::52:
Sen de saçlarına bakım yaptığını düşün:34::34:

Ayy sarımsak sürmüştüm ben yaaa:37::37::37:.Kayısı çekirdeği yağını iyi diyolar canım:34::34: ama denemedim

Bi de onu deniyim bakalım. Kayısı çekirdeği yağını cildime sürüyorum ben tatlım, baya iyi geliyo tavsiye ederim:34:

Sarımsak çok iyidir canım denemediysen denemeni öneririm. Bir de yağ karışımları var badem yağı,
hint yağı vs diye onlar da çok iyi. (benim kaçlar alıştı onlara artık, ondan cevap vermiyo :1:)
Senin kaşlarda boya mı var kızzz:26: Çok güzel simsiyah duruyoooo :53: Benim arası çok açık onu
kapatmak istiyorum, malesef boyayla olmaz:50:
hosgeldin tatlim:16:

Hoşbuldum ablacım nasılsın iyi misinnnn:54:

Kıyamam canım..:38: Çok iyi anlıyorum,aynı şeyler başıma geldi..Tuvalet adeta buz pisti gibiydi:1: Giremiyodum,terliği giyiyodum baktım olcak gibi değil terliği çıkarıp koyarken kendiliğinden kayıyodu terlik:1::1:

Hayatımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım,eşimin görevi nedeniyle kasabadayız,mecburen katlanıyoruz şartlara napalım,geçici zaten hepside..

Allah size de kolaylık versin,odun falan da mı yok hiç canım..İnşaallah yakacak sağlanır hemen:31:

Artık horona girdik oynayacaz.Annem ben gelirim yarın yada pazartesi diyo ben çok bunaldım diye.Ya bi de insanın bilmedği yabancı olduğu bi yer olunca daha fena oluyo:31::31:

Benimm kaşlarımda çok ince ve kısa bide çok kaşıdığımdan hep dökülüyo.Boyamak işe yarıyo mu gerçekten kalemle mi boyuyosun yoksa kuaförde mi

Ayy belli değil mi resimlerde boyadığım,ohh iyi bari:27::27:

Canım bence işe yarıyo,hatta annem falan kalın kaş sevdiğinden biraz daha yap diyip duruyo:1:

Yok kuaföre gitmiyorum,bildiğin göz kalemiyle boyuyorum kendim:21:

Back
X