Berenli Saatler :)

yaşasıııınnnnn:32::32:eslemciimmm nasıl sevindiimm anlatamamm yaa :16::16:
ayyy çookkkk mutlu olduuummm:46::46:bitanemm ne olursa olsunn benim için manevi değeri çoooookkk büyük olucakkk
:38:

Ay ablam valla bende çok sevindim şimdi..Zaten çekilişten önce,inşaallah bana Vuslat abla çıkar demiştim topikte,nitekim sen çıktın:21:

Bebişine çokk şeker bişey aldımmm ablaaa:52::52:

Aynen kuzum aynen..:1: Bende dışarı çıkarken sadece kaşlarımı kalınlaştırıp,arada da sürme çekerim..Dışarda makyaj yapmam..

Ama evde süsümü eksik etmem:1::1:

Evde cadı gibiyim ben valla:52::52::52:
Bi süpürgem eksik resmen:10:
isterdimm kızlaarr ama eşim faceye kızıyorr:50: bu yüzden bi ara cok tartıştıkk:25:
söz verdik birbirimize açmıcaz diyee:30:

Vuslat ablaaaa, benimkiii siteyi öğrenmesin diye ben yeni bi hesap açtım sırf buradaki bacıları
eklediğim. İstersen sen de ordan girip bakabilirsin bilgileri verebilirim:34:

evet cnm ya cok tessekur ederim :38:

oo çok zor olmadı tatlım yaa.Resimlerdeki o yakışıklı çocuk senin oğlun mu tatlım.Maşallah çok tatşı:nazar::nazar::nazar:
Ay ablam valla bende çok sevindim şimdi..Zaten çekilişten önce,inşaallah bana Vuslat abla çıkar demiştim topikte,nitekim sen çıktın:21:

Bebişine çokk şeker bişey aldımmm ablaaa:52::52:

Yine mi ben değil ya yine mi:25::25::25:.Kim kaldı şimdi geriye ceyda ile evren demi bakalım kim alacak bana:52::52::52:

Tivitiy kızz eşinle birbirinize benziyosunuz sankimmmm:31:
Çok tatlısınız maşallahhhh Allah bozmasınnnn:nazar:

Senin için albümümü çaldım Berenden ben de:52::52::52:

Sende beni dürttün,dürtme beni kocam kızarr:19::35:

Kız grupta var benim fotom,dur senin için koyayım sende benim çirkinliğime bak:27::27:

Bu arada çok tatlı bir bayansın canımm:21:

sende cok guzelsin canim ya MASSALLAH:)
tekrar tanistigima memnun oldum kizlar iste simdi gercek bi tanisma oldu:42:

Aynen de bekar olduğumuzdan tatlım:52: Evde süslensek kime süslencez ki:30:

evde tüm gün annem bana bakıyo ben anneme:ssz::ssz:.Evlenince de öyle olurum ben heralde ya çok üşengeçim ben.Ama gezmeye inersem makyaj yaparım:52::52:

Evlenince görürüm ben sizi:23::23:

Ya iş birazda başka şeylerde bitiyo aslında,pijamalarla dolaşılsa bile eşinin sana odaklanmasını sağlaman lazım:1::1:

cilve diyosun yani:1::1:.Ya evde rahat olunması lazım yani p-t-t pijama terlik televizyon modu:27::27::27:

Back
X