Berenli Saatler :)

:27::27:öylemiymis burda tamirciler dalar ayakkabiyla anca biz diyoruz cikar diye o zaman cikariyorlar:51:

niye kiz cokmu sevdin beni,ariel iyimi gercekten gecen domestosu denedim beyazlatti ama lekeler gitmedi:50:

süper yaa buraya market gelmişti aldık denemek için sonra gitti annem kalmaz diye iki tane daha aldı:37::37:.
Perdeler için kullandı çok iyi çıktı bide annemin bluzune makine yağı gelmişti çıkmamıştı çıkardı onuda

Son düzenleme:

ayy bayılırım taze fasulyeye zeytinyağlı domatesli olucak yanındada şöyle bi yaz salatası:56::56::56:

hoşgeldiniz canlarım.Sizinde sevgililer gününz kutlu mutlu huzurlu olsun.
:34::34:
tamda istedigin gibi fasuyle:27:

süper yaa buraya market gelmişti aldık denemek için sonra gitti annem kalmaz diye iki tane daha aldı:37::37:.
Perdeler için kullandı çok iyi çıktı bide annemin bluzune makine yağı gelmişti çıkmamıştı çıkardı onuda
denemek lazimmmmm :ssz:
Napiyosunuz kizlar..berenim gecmis olsun bitanem

hosgeldiniz kizlarr:3::3:

sen becerebiliyonmu boyle seyleri ?
kotlami yapmis ne :26:

kotla yapmış canım.Çok basit ben moda tasarımı terzilik okudum lisede canım.Gelinlik abiye falan bile diktik.
Kotu kesmiş normal bi kumaşla çerceve yapmış.İşte bizim evdeki makine ev makinesi ondan pek beceremiyorum alıştım bende sanayi makinesinede:17::17:

Son düzenleme:

kotla yapmış canım.Çok basit ben moda tasarımı terzilik okudum lisede canım.Gelinlik abiye falan bile diktik.
Kotu kesmiş normal bi kumaşla çerceve yapmış.İşte bizim evdeki makine ev makinesi ondan pek beceremiyorum alıştım bende sanayi makinesinede:17::17:

evet kesimi kotuuu yapta gorelim:27:
Hoşbuldum tiviti naberr:23:
iyilik senden ne haber bol bol cekilise katiliyon :ssz:

İyiymm canım sen nasılsın hediyelerin ulaşmış.Kesene bereket

Ben buzluğa koymuştum ama haşlamak lazımmış ben öylece koydum.Sert düşüyo yemeği:50::50::50:
anladim cnm :27:
kızlarrrrr merabaaa bacwoodumm kız bnm diktiğimm mutfak önlüğünü görmedenn bundan dikmee derimmm:))):27::27:
merhabaaa jani nerdeeeee :52:

Back
X