Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylemiymis burda tamirciler dalar ayakkabiyla anca biz diyoruz cikar diye o zaman cikariyorlar
niye kiz cokmu sevdin beni,ariel iyimi gercekten gecen domestosu denedim beyazlatti ama lekeler gitmedi![]()
bende taze fasulyeyle pilav yedim yanindada tursu ama doymamisim![]()
Ben geldimmmm![]()
Napiyosunuz kizlar..berenim gecmis olsun bitanem
Ya kızlar şu mutfak önlüğüne bayıldım eve gidince yapacam kendimede
Eki Görüntüle 346479
herbirenk blogta yapmış kız ama çok güzel demi aynısı yapmam direk ama çok beğendim![]()
tamda istedigin gibi fasuyle
ayy bayılırım taze fasulyeye zeytinyağlı domatesli olucak yanındada şöyle bi yaz salatası
hoşgeldiniz canlarım.Sizinde sevgililer gününz kutlu mutlu huzurlu olsun.
![]()
denemek lazimmmmm
süper yaa buraya market gelmişti aldık denemek için sonra gitti annem kalmaz diye iki tane daha aldı.
Perdeler için kullandı çok iyi çıktı bide annemin bluzune makine yağı gelmişti çıkmamıştı çıkardı onuda
Ben geldimmmm![]()
sen becerebiliyonmu boyle seyleri ?
kotlami yapmis ne :26:
Hoşbuldum Elifim naber
Berencim geçmiş olsun canım![]()
tamda istedigin gibi fasuyle
denemek lazimmmmm![]()
İyiymm canım sen nasılsın hediyelerin ulaşmış.Kesene bereket
kotla yapmış canım.Çok basit ben moda tasarımı terzilik okudum lisede canım.Gelinlik abiye falan bile diktik.
Kotu kesmiş normal bi kumaşla çerceve yapmış.İşte bizim evdeki makine ev makinesi ondan pek beceremiyorum alıştım bende sanayi makinesinede![]()
iyilik senden ne haber bol bol cekilise katiliyonHoşbuldum tiviti naberr![]()
anladim cnm
İyiymm canım sen nasılsın hediyelerin ulaşmış.Kesene bereket
Ben buzluğa koymuştum ama haşlamak lazımmış ben öylece koydum.Sert düşüyo yemeği![]()
merhabaaa jani nerdeeeeekızlarrrrr merabaaa bacwoodumm kız bnm diktiğimm mutfak önlüğünü görmedenn bundan dikmee derimmm:)))![]()
kızlarrrrr merabaaa bacwoodumm kız bnm diktiğimm mutfak önlüğünü görmedenn bundan dikmee derimmm:)))![]()
hoşgeldin canım![]()
Hoşbuldum Elifim naber
Berencim geçmiş olsun canım![]()
Hoşbuldum Berenim,şimdi nasılsın canım
Tweest güzel katilim hoşgeldin![]()