- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
beni cagiran yok![]()
Bitanem sen bize uzaksın diye

gelicem elifime bana menemen yedircek![]()
Bitanem menemen köpennnnn olsun sana ben yaparım bizzat sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni cagiran yok![]()
gelicem elifime bana menemen yedircek![]()
kızzzzzyazındaa samsunaa gelicemmmmmm arayımmı seniide görürümmm
Gezmeye mi gidiyorsun ayy param olsa ailede izin verseydi bende geçerdim ankaraya buluşurduk 4müzz
Berende bana gelecek yaaa samsuna vuslat ablamda bize geçerdi Samsuna![]()
Ya topğimizde bi kötü birisi bile yok ya sanki böyle cımbızla tutulupta topiğe atılmış gibiyizz
Bitanem sen bize uzaksın diye.Ama türkiyeye gelince nereye geliyorsun buluşuruz inş...
Bitanem menemen köpennnnn olsun sana ben yaparım bizzat sana![]()
benii tweetyyy atmştı bu topiğeeeeee beni takip et dedii vee burdaymmm![]()
ben ankaraya geliyorummm INSALLAH nasip olursa bulusuruz
Bitanem sen bize uzaksın diye.Ama türkiyeye gelince nereye geliyorsun buluşuruz inş...
Bitanem menemen köpennnnn olsun sana ben yaparım bizzat sana![]()
kızz ben geliyimm fırçaa alıp yardımaaaaa imece usulu boyarzz dert etmeee ev kurmakk kolay değill öleee
bigünn onunladaaa konuşurumm ablacımm yaa senin sesindee çokk candann bayıldımmm vallaaa annemdee hediyeler geldiğinde konşrkenn kulağını telefonaa dayadııı dinlediii nerdysee ben konşcamm ver diycektiiii![]()
Bende seninle tanıştığıma menmun oldum civcivimmmmmmmm![]()
sende öylesin bitanem valaha gerçek hayatta beni bu kadar merak eden hiç dostum olmadı![]()
elifim biliyosun bir işim olsun anında yanındayım offfffff çok süper olur ya:26:
canımm cumaaa gelirsemmm akşamm napcammm tek başımaaaa sevgilimn kursu akşam 10da bitiyoo bilmiyomdaa ankarayııı çarşambaaa gunune kadar ankaradayımmmm bi sevgilime danışaymdaa ona göre haberleşelimm amaa ben bilmiyorum ankarayıı hiççç öleee oda sorunn bidee cuma gelirsemm elimdee kocamann bavullarm olucakkkcuma günü buluşalım mııııııııııııııı![]()
iyikiiiiiii:)))bu topiği iyiki açmışım iyiki sizlerle tanışmışım ya![]()
ediyorumm zatennnnnnn haberi yok onunnno zaman tivitiye dua etmen lazım şekerim![]()
ben ankaraya geliyorummm INSALLAH nasip olursa bulusuruz
adamim yaaa![]()
canımm cumaaa gelirsemmm akşamm napcammm tek başımaaaa sevgilimn kursu akşam 10da bitiyoo bilmiyomdaa ankarayııı çarşambaaa gunune kadar ankaradayımmmm bi sevgilime danışaymdaa ona göre haberleşelimm amaa ben bilmiyorum ankarayıı hiççç öleee oda sorunn bidee cuma gelirsemm elimdee kocamann bavullarm olucakkkmalum denzliyee gtcemm sonradaa
iyikiiiiiii:)))
ediyorumm zatennnnnnn haberi yok onunnnikizz bebeklerii olsun diyorummm biri kız biri erkekkkk
![]()
ayyy 2nizz aynı anda gelse vuslat ablamda gelir samsuna geçer ne güzel olur yaaaa.
Vuslat ablam ordu merkezde misin sen
bereeeeennn ben hesap açtımmnasıl bulucam siziii:26:
bereeeeennn ben hesap açtımmnasıl bulucam siziii:26:
Nbr kızlr nasılsınız bakayımBen cok iyiyimmmmm
![]()
evet tatlım merkezdeyimm sen neresindesin samsunun![]()
![]()
ayy INSALLAH canim yaaa ikizlerr![]()
![]()