Berenli Saatler :)

Gezmeye mi gidiyorsun ayy param olsa ailede izin verseydi bende geçerdim ankaraya buluşurduk 4müzz
Berende bana gelecek yaaa samsuna vuslat ablamda bize geçerdi Samsuna:10::10:
kızzzzzyazındaa samsunaa gelicemmmmmm arayımmı seniide görürümmm:27::27::27:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Ya topğimizde bi kötü birisi bile yok ya sanki böyle cımbızla tutulupta topiğe atılmış gibiyizz

benii tweetyyy atmştı bu topiğeeeeee beni takip et dedii vee burdaymmm:27::27::27:

Bitanem sen bize uzaksın diye:14::14:.Ama türkiyeye gelince nereye geliyorsun buluşuruz inş...

Bitanem menemen köpennnnn olsun sana ben yaparım bizzat sana:56::56:
ben ankaraya geliyorummm INSALLAH nasip olursa bulusuruz :3::3:

benii tweetyyy atmştı bu topiğeeeeee beni takip et dedii vee burdaymmm:27::27::27:

adamim yaaa :38::38::1::1::27::27:

kızz ben geliyimm fırçaa alıp yardımaaaaa imece usulu boyarzz dert etmeee ev kurmakk kolay değill öleee:27::27::27:

bigünn onunladaaa konuşurumm ablacımm yaa senin sesindee çokk candann bayıldımmm vallaaa annemdee hediyeler geldiğinde konşrkenn kulağını telefonaa dayadııı dinlediii nerdysee ben konşcamm ver diycektiiii:27:

çok selam söyle anneciğine bitanem:16::16:

Bende seninle tanıştığıma menmun oldum civcivimmmmmmmm:16::16::16::16::54::54::54:

sende öylesin bitanem valaha gerçek hayatta beni bu kadar merak eden hiç dostum olmadı:43::43:

sagolun canlarim iyiki varsiniz,walla onceleri arada bir ugruyordumm boyle sk sk muhabbet etmemistim sizinle ama simdi valla muhabbetinize doyum olmuyor kendimi yanliz hissetmiyorummmm:16::16::16::16:

elifim biliyosun bir işim olsun anında yanındayım offfffff çok süper olur ya:26:

ayyy 2nizz aynı anda gelse vuslat ablamda gelir samsuna geçer ne güzel olur yaaaa.

Vuslat ablam ordu merkezde misin sen

cuma günü buluşalım mııııııııııııııı:52:
canımm cumaaa gelirsemmm akşamm napcammm tek başımaaaa sevgilimn kursu akşam 10da bitiyoo bilmiyomdaa ankarayııı çarşambaaa gunune kadar ankaradayımmmm bi sevgilime danışaymdaa ona göre haberleşelimm amaa ben bilmiyorum ankarayıı hiççç öleee oda sorunn bidee cuma gelirsemm elimdee kocamann bavullarm olucakkk:27::27:malum denzliyee gtcemm sonradaa
bu topiği iyiki açmışım iyiki sizlerle tanışmışım ya:49::49:
iyikiiiiiii:)))
o zaman tivitiye dua etmen lazım şekerim:49::49:
ediyorumm zatennnnnnn haberi yok onunnn:27::27::27:ikizz bebeklerii olsun diyorummm biri kız biri erkekkkk:27::27::27:
ben ankaraya geliyorummm INSALLAH nasip olursa bulusuruz :3::3:

adamim yaaa :38::38::1::1::27::27:

:16::16::16::16:

canımm cumaaa gelirsemmm akşamm napcammm tek başımaaaa sevgilimn kursu akşam 10da bitiyoo bilmiyomdaa ankarayııı çarşambaaa gunune kadar ankaradayımmmm bi sevgilime danışaymdaa ona göre haberleşelimm amaa ben bilmiyorum ankarayıı hiççç öleee oda sorunn bidee cuma gelirsemm elimdee kocamann bavullarm olucakkk:27::27:malum denzliyee gtcemm sonradaa

iyikiiiiiii:)))

ediyorumm zatennnnnnn haberi yok onunnn:27::27::27:ikizz bebeklerii olsun diyorummm biri kız biri erkekkkk:27::27::27:

:16::16::16::16:

ayy INSALLAH canim yaaa ikizlerr :16::16::16::16:

Back
X