Berenli Saatler :)

hoşbulduk elifiimm iyiyimm :16::16:sen nasılsınn tatlımm:38:
ben niye çevrimdışı oluyorum sürekli kaç kere giriş yaptım yaa:26:

bilmem ki ablam:26::26:.İyim şükürler olsun evimize geldik dün bugün astı abim okulu:1::1: iyi ki gelmişiz yoksa bugün hayatta gelemezmişiz:18::18::18:

hoşgeldin tatlun doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice mutle seneler dilerim:16::16:

ayy bir türlü imza secemedim deli oldummmm :37:

Bu güzel kıpraşma

ya kızlar sagolun ama bugun benim dogum günüm degil size özel acmıstım o face i öle sallamaca bi tarih attım :1::1::1: ama yinede teskkür ederimm

bilmem ki ablam:26::26:.İyim şükürler olsun evimize geldik dün bugün astı abim okulu:1::1: iyi ki gelmişiz yoksa bugün hayatta gelemezmişiz:18::18::18:

hoşgeldin tatlun doğum günün kutlu olsun.Sevdiklerinle nice mutle seneler dilerim:16::16:

Bu güzel kıpraşma

Neredeydin ki kız?

Bu güzel kıpraşma

evett tatlımm yaa yine kar geliyormuş :30:

ay ben skldim artik,ne doyuyuor ne birsey istekleri bitmiyor arti ustumu degistirom bakiom snra yine eskiye donuyor esya desen ates pahasi parada yok,zaten ingilice bide zar zor tamamliyorum gorevleri biktim:52:

:27::27::27::27::27::27::27:

dediklerine katılıyorum ama ev dekarasyonu yapmak bi hoşuma gidiyorki anlatamam bırakamıyorum:26:

ay ben skldim artik,ne doyuyuor ne birsey istekleri bitmiyor arti ustumu degistirom bakiom snra yine eskiye donuyor esya desen ates pahasi parada yok,zaten ingilice bide zar zor tamamliyorum gorevleri biktim:52:

:27::27::27::27::27::27::27:

evett yaa çok pahalı eşyalarr zaten iki ot yolmaya bitiyor enerjisii:30:

alamadım duvarları boyadım vuslatım param kalmadı otlarda bitti offf:43:

benimde otlar bitiyor az kaldı ama daha evde hiçbişey yokk:50:

Back
X