Berenli Saatler :)

ben izlemedim ama,
dunmuydu onceki gunmu korcan karar var show tvde haber sunan sehitleri tanitiyordu,
adam aglamamak icin zor tuttu kendini o anlatirken icim burkuldu,
bitanesinin yeni bebegi olmus filan ALLAH RAHMET EYLESIN HEPSINE INSALLAH(AMIN):nazar:
ailelerine sabir versin cok zor...
bugunde haberlerde 4 yasinda bi cocuk ezilmis kamyonun altinda babasida 4 gun once trafik kazasinda olmus icim burkuldu bugun haberlerde,
birde genc bir cocuga taksici carpmis 29 yasinda oda olmus,birde ambulans kaza yapmis 1i cocuk ordada olenler affff ALLAHIM sonumuzu hayir eylesin:nazar:

Uff benimd eiçim parçalandı valla Amin canım Amin:nazar:

her yerden ölüm haberleri mervem :43::43:
hele birde deminki garibin konusunu okudum bugunlerde herseye agliyorum gozlerim doluyor hemen :43:

Bende çok duygusalım bugünlerde ya herşeye duygulanıyorum iiçimde bi sıkıntı var ne bileyim
Tiwim senin bu doktor işi ne oldu neden gecikmiş adetin gittin mi doktora

Bende çok duygusalım bugünlerde ya herşeye duygulanıyorum iiçimde bi sıkıntı var ne bileyim
Tiwim senin bu doktor işi ne oldu neden gecikmiş adetin gittin mi doktora

yok ya gitmedim zaten bir kac ay sonra gidecem,
burdan bi doktora yazdim dedi bebek dusunmuyorsan dogum kontrol hapi kullan duzenler dusunuyorsan bi doktora git dedi :26:

yok ya gitmedim zaten bir kac ay sonra gidecem,
burdan bi doktora yazdim dedi bebek dusunmuyorsan dogum kontrol hapi kullan duzenler dusunuyorsan bi doktora git dedi :26:

Aman yok bacım zaten olmuyor şimdi hepten olmaz bebek valla
Uff bende civan perçemi içmeye başlayacağım inş faydası olur ya

Kalkayımda içeyim şimdi adetim ama inş birşey olmaz

Hadi ben çıkıyorum tiwim iyi geceler sana canım öptüm

bi gelmedim merve beni evlendirmiş bide 3 çocugum olmuş:1::1:
kız merve çok seviyorum seni yaaa:49:

kızçelerim geçen dua okuyodum öyle bir dalmışım ki saat 4 olmuş pc ye gelemedim kusura bakmadınız dimi:26::26:

Back
X