Berenli Saatler :)

Ay bende gittim geçen doktora Allah'ım karı çeviryoda çeviriyo alttan döndürüyo nasıl acıdı
O kadar çok doktora gittim ki ilk defa böyle çevirenini gördüm:27:
Ama çok ayrıntılı muayene etti sevindim yaniğ:32:

sıkma canını rabbim gönlüne göre versin yaarın ne olacagı bellimi olur eslemcim ya

Amin güzelim çok sağol haklısın :nazar:

gulum doktora gittiniz mi :26:

Gitmedik tivitim :26:

Bebeğimm neden sıkkın hadi anlat hemen paylaş canım benim içine atmaa:26:

Her zamanki sorun,bebeğimiz olsun hayırlısıyla tabi..İllaki olsun demek istemiyorum Rabbim hayırlısını versin diyorum her zaman için işte bunun özlemi de apayrı biliyosun,tükendiğimi hissediyorum bazen

Ay bende gittim geçen doktora Allah'ım karı çeviryoda çeviriyo alttan döndürüyo nasıl acıdı

ee ne dedi mervemm hayirli haberler vermistir INSALLAH:38:

Her zamanki sorun,bebeğimiz olsun hayırlısıyla tabi..İllaki olsun demek istemiyorum Rabbim hayırlısını versin diyorum her zaman için işte bunun özlemi de apayrı biliyosun,tükendiğimi hissediyorum bazen

canim neden gitmiyorsunuz bi gidip gorunseniz INSALLAH bir sorun yokturda belki bi ilac birsey verir ne bilem:26:
bizde ayni dertten muzdaribiz ALLAH hayirli zamanda hepimize nasip eder INSALLAH cok takma kafana ama doktoruda ihmal etme :34:

Ne dedi canım

Off deme ya,ben bi dönem vajinismus sorunu yaşadım hamdolsun atlattık o günleri artık,Rabbim kimseye yaşatmasın o illeti

Doktor korkum sanırım birazda o dönemlerden kalma bişey,korkuyorum işte bende bi gidebilsem aslında :26:

Gülüm sen bi doktora gittt bak en kısa zamandaa böyle durararak problemini bilemez ve çözemezsin
Belki doktorun vereceği bi ilaçla hamile kalacaksın neden kendine bu eziyeti yapıyosun annem yaa

ee ne dedi mervemm hayirli haberler vermistir INSALLAH:38:

canim neden gitmiyorsunuz bi gidip gorunseniz INSALLAH bir sorun yokturda belki bi ilac birsey verir ne bilem:26:
bizde ayni dertten muzdaribiz ALLAH hayirli zamanda hepimize nasip eder INSALLAH cok takma kafana ama doktoruda ihmal etme :34:

Haklısın gülüm korkmasam gidecem Allah'ın izniyle,ya sanırım iltihap var bende..Sen gittin mi canım,ne zaman gideceksiniz

Ya geçenlerde bi ot duydum,iltihap falan varsa temizliyomuş,adetin gecikiyosa getiriyomuş hemen düzene sokuyomuş..Adı civanperçemi mi neydi,bizim oralarda akbaşlı derler bildiğim bir ottu ama faydasını bilmiyordum,onu içmeye başlıcam bakalım bide onu deniyim

Back
X