• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

sağol canım arkadaşım:49:
ay kızlar size ne dicem geçen mahalleden bi kız bana dediki sen hep uzun etekler giyiosun az da pantolon giysene dedi bende dedimki benim tercihim uzun etek ne oldu dedi bi sorunmu var o da dediki sıkılmıyomusun etek giymekten dedi bende dedimki sözlüm oramın buramın belli olmasını istemiyor anladınmı canım dedim sustu kaldı:47:

Ohh çok güzel demişsin canım ona neyse ne karışır allah allah lüzumsuz şey..
Biz millet olarak çok meraklıyızdır zaten her şeye karışmaya eleştirmeye:1:

sağol canım arkadaşım:49:
ay kızlar size ne dicem geçen mahalleden bi kız bana dediki sen hep uzun etekler giyiosun az da pantolon giysene dedi bende dedimki benim tercihim uzun etek ne oldu dedi bi sorunmu var o da dediki sıkılmıyomusun etek giymekten dedi bende dedimki sözlüm oramın buramın belli olmasını istemiyor anladınmı canım dedim sustu kaldı:47:

Sen uzun etekmi giyiyon hep:44:Beren. Enisteyle resmin yokmu faceden bahsaydik merak ettim:27:

bide şu kaynana konularına girince kendimi kaybediyorum bir daha bir derdim bölümünü okumıcam yoksa banlancam:1::1::1:

$yu.webp
tivitim yanımdaki enişten ama resme izin vermiyo onu koymıcakmışım:51:

bide şu kaynana konularına girince kendimi kaybediyorum bir daha bir derdim bölümünü okumıcam yoksa banlancam:1::1::1:
Ya canım şimdi sen yaşamadın Allah yaşatmasında
Öyle millet bol keseden atıp tutmuyor yaşanmışlıklar var yani
Boş yere konu açıp dertlenmiyorlar

Back
X