Beren ne dedikoducusun giii![]()
ya ben bilmyodmki geçen konusunu okudum ordan öğrendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beren ne dedikoducusun giii![]()
sağol canım arkadaşım
ay kızlar size ne dicem geçen mahalleden bi kız bana dediki sen hep uzun etekler giyiosun az da pantolon giysene dedi bende dedimki benim tercihim uzun etek ne oldu dedi bi sorunmu var o da dediki sıkılmıyomusun etek giymekten dedi bende dedimki sözlüm oramın buramın belli olmasını istemiyor anladınmı canım dedim sustu kaldı![]()
ay şuan gülme krizindeyim neden güldüğümü bende bilmiyorum![]()
Tövbe yarabbim sinirlerim bozuldu herhalde
sağol canım arkadaşım
ay kızlar size ne dicem geçen mahalleden bi kız bana dediki sen hep uzun etekler giyiosun az da pantolon giysene dedi bende dedimki benim tercihim uzun etek ne oldu dedi bi sorunmu var o da dediki sıkılmıyomusun etek giymekten dedi bende dedimki sözlüm oramın buramın belli olmasını istemiyor anladınmı canım dedim sustu kaldı![]()
var bitanem 3yasında bir kızım var çok tatlı......
Ohh çok güzel demişsin canım ona neyse ne karışır allah allah lüzumsuz şey..
Biz millet olarak çok meraklıyızdır zaten her şeye karışmaya eleştirmeye![]()
Sen uzun etekmi giyiyon hep:44:Beren. Enisteyle resmin yokmu faceden bahsaydik merak ettim![]()
selam kızlar naberr bende katıldım can sıkıntısı olanların kervanına:)
ne gülüyon len bana yeni duydugum bişeyi söylüyom ne var bunda![]()
Birileri beni mı ozlemiskulağım cok fena cinladi
![]()
Ya canım şimdi sen yaşamadın Allah yaşatmasındabide şu kaynana konularına girince kendimi kaybediyorum bir daha bir derdim bölümünü okumıcam yoksa banlancam![]()