• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Berenim face at sonra hemen silersin. Yaa cok merak ettim uykum gelmez haa.

bilmem ki vuslat abla ne zamandir gelmedi ama vardir bence bi kac ay daha :31:

kızlar ben bi şarkı söyledim arkadaşım videoyaya çekmiş ya sesim güzel değil aslındada sizle paylaşmak istiyorum ne diyosnuz:2:

Bekliyokk :27:

ben koymassin demedim ki :14::14::14::14:

ofeliyammm hamilemiymis ay simdi duydum cok sevindimmm ya ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

vuslat abla,makara,ofeliya sira kimde acabaaaa ay darisi basimiza INSALLAH:16::16::16::16::16:

Kimde olcak,üçümüzdeeee :21: Ama bakalım önce kim hamiş olcak,seneye kadar Allahımın izniyle bebişlerimiz olacak inşaallah kuzum :nazar:

canım ben şarkı söyledimde arkadaşımda videoya çekmiş onu koycam kızlara sesim cırtlak aslındada paylaşmak istedim:17:

Hangi şarkı :27:

Evrenim evleniyomuşsunn :23: Hayırlı olsun tatlım,Rabbim mesut etsin :16:

Neler kaçırmışım yaff :35:

4-5 ay var yani,ayy olsun yeterki olsun beklerim,inşaallah olur Berenim,çok takıyorum kafama çok,bir bilsen :31:

İkiz mi,benimde gönlümden öyle geçiyo,hayırlısı :27:

4,5 ay çabuk geçer bitanem takma kafana bak bizim bi yakınımızın 4 yıl bebeği olmadı 4 yıl sonra mucizeyle oldu:49:

4,5 ay çabuk geçer bitanem takma kafana bak bizim bi yakınımızın 4 yıl bebeği olmadı 4 yıl sonra mucizeyle oldu:49:

Takdiri İlahi işte canım..Herşeyin bir vakti var aslında,Rabbim en iyisini biliyor muhakkak..Ama bazen yoruluyosun gerçekten,tükendiğini hissediyosun..Hayırlısı..

üzülme ne olur Rabbim hayırlısını verir her zaman:nazar::nazar::nazar:

Amin canım çok sağolasın.. :16: Okullar kapanınca tatile çıkıyoruz,bu sefer kesin kararlıyım,gidiyorum doktora..Bugün tesadüfen bir doktor buldum,tesettürlü bir bayan,çok içime sindi..İnşaallah ona gidicem bakalım..İnşaallah aşılamayacak bir sorun yoktur,eksik etme dualarından :31:

Dolaniommm giz uyumadim daha disari gitcem sonra uyurum artik sen napion uykunu aldin tabi:37::37:

Back
X