Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berenim face at sonra hemen silersin. Yaa cok merak ettim uykum gelmez haa.
bilmem ki vuslat abla ne zamandir gelmedi ama vardir bence bi kac ay daha![]()
kızlar ben bi şarkı söyledim arkadaşım videoyaya çekmiş ya sesim güzel değil aslındada sizle paylaşmak istiyorum ne diyosnuz:2:
ben koymassin demedim ki
ofeliyammm hamilemiymis ay simdi duydum cok sevindimmm ya ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)
vuslat abla,makara,ofeliya sira kimde acabaaaa ay darisi basimiza INSALLAH![]()
canım ben şarkı söyledimde arkadaşımda videoya çekmiş onu koycam kızlara sesim cırtlak aslındada paylaşmak istedim![]()
Bekliyokk
Kimde olcak,üçümüzdeeeeAma bakalım önce kim hamiş olcak,seneye kadar Allahımın izniyle bebişlerimiz olacak inşaallah kuzum
Hangi şarkı![]()
eylem aktaş kömür gözlerin![]()
bence sıra mervede içime doğuyoooo![]()
Çok severimm
Ay inşaallah canım,Allah söyletiyodur inşaallah canım
Berenim sence ben kaç ay sonra hamile olcam,ne doğuyo içine benim hakkında :26:
bence sen ekim yada kasımda hamile olucaksın![]()
bide nedense sende ikiz bebek olucak gibi geliyo bana:26:
4-5 ay var yani,ayy olsun yeterki olsun beklerim,inşaallah olur Berenim,çok takıyorum kafama çok,bir bilsen
İkiz mi,benimde gönlümden öyle geçiyo,hayırlısı![]()
4-5 ay var yani,ayy olsun yeterki olsun beklerim,inşaallah olur Berenim,çok takıyorum kafama çok,bir bilsen
İkiz mi,benimde gönlümden öyle geçiyo,hayırlısı![]()
4,5 ay çabuk geçer bitanem takma kafana bak bizim bi yakınımızın 4 yıl bebeği olmadı 4 yıl sonra mucizeyle oldu![]()
üzülme ne olur Rabbim hayırlısını verir her zaman![]()
Dolaniommm giz uyumadim daha disari gitcem sonra uyurum artik sen napion uykunu aldin tabi![]()
heeee aldım
ben de evi topliicam sonra alt kata k.v nin yanına inicem![]()