• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

gitmedim gitmedim burdayımmmmm:49::49::49:
canım nasılsın ay ben orucun ilk günü tuttum orucu ertesi gün regl oldum hala regl:31:
herkes oruç ben değil:52::52::52:

bende değilim tatlım dr. dedim oruç tutmak istiyorum diye tutma dedi karnındakine yazık dedi yaz olduğu için çok etkilenirsin dedi artık kışın tutarım borcumu:31:

Ben daha bismillah diyemedim oruça ya ilk gün öğleye kadar tutabildim.Bu gece abdest alıcam inş. yarın geçmez:50::50:

valaha yaptım açılışı vuslatım sen nasılsın eşin nasıl iyi davranıyormu affettinmi:26:

daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık:47:

o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor

süründür süründür ama evliliğini yıkma kuzucum çocuklarını düşün:26::26:

bi oruç tutmayan daha geldi:24::24:

en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor:50:

ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam :16:

hoşgeldinn tatlııımmmm:46::46::16::16::16:

seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti:29:

en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor:50:

ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam :16:

seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti:29:
benimde inan oruçtan soğudum resmen:25::25::25:

Back
X