- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
vuslatım burdayım hadi sohbet edelimmmmmmmmmmmmm![]()
ayy bitanem bende öyle dolanıyordum arada topiğede bakıyorum online olan var mı diye
yaşasıııııınnnnn geldiiinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vuslatım burdayım hadi sohbet edelimmmmmmmmmmmmm![]()
ama amaa niye gittiiiinnn![]()
gitmedim gitmedim burdayımmmmm
canım nasılsın ay ben orucun ilk günü tuttum orucu ertesi gün regl oldum hala regl
herkes oruç ben değil![]()
elif geliyoooooooooooooo![]()
bende değilim tatlım dr. dedim oruç tutmak istiyorum diye tutma dedi karnındakine yazık dedi yaz olduğu için çok etkilenirsin dedi artık kışın tutarım borcumu![]()
gelsin gelsiinnn accık kafa dağıtalımmsizle sohbet etmek iyi geliyor bana
![]()
valaha yaptım açılışı vuslatım sen nasılsın eşin nasıl iyi davranıyormu affettinmi:26:
daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık![]()
eski günlerdeki gibi![]()
evet yaa ne güzeldi hatta ben sayfalara yetişemiyordumm
bi oruç tutmayan daha geldi![]()
daha iyiyim tatlımm ara ara aklıma geldikçe bi sinir harbi yaşıyorum
o üstüme çok düşüyoda ben eskisi gibi olamıyorum yinede ona karşı konuşurken bile yüzüne bakmıyorum
hazmedemeyeceğim bişey olduğunu biliyor sesinide çıkaramıyor benle konuşmasanda yanımda evimizde kal yeter diyor
sürünsün azcık![]()
hoşgeldinn tatlııımmmm![]()
benimde inan oruçtan soğudum resmen
en sinir olduğum şey ilk günler tutamayınca insan sonradan adapta olamıyorum o ilk heyecanı yaşamadan olmuyor
ablam üzme kendinide eşinide inan nasıl bir duygu olduğunu bilmem ama eminim o da çok pişmandır sende çok söylüyordu seni sevdiğini bir hata yapmış üzme kendinide eşinide ablam
seni çok özledim ablam iyikide açtırmışın neti![]()