• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

Ben hemen gelecektimde banyo ettim yine abdest aldım inş.yarın oruçlu olacağım ya:25::25:

Ya ben banyodan sonra acayip kabarıyorum çok kaşınıyorum aslında şampuan sabun falan yasak bana ama onlar olmadan nasıl banyo edeceğim hiç çözemedim.Sizdede oluyor mu böyle alerji:26:

Niye canım kullanamıyorsun:26:

iyidir canım sen nasılsın:34:

canım bugün sabah 8:00den akşam 20:30 arasındaki tüm mesajlar silinmiş:5:

Niye canım kullanamıyorsun:26:

dove şampuan kullanıyorum duru duş jeli kullanıyorum ama acayip kabarıyorum ya isilik olmuş gibi oluyorum aynı.Aslında avon duş jeli kabartmıyor beni ama onuda satanı bulabilmek mucize artık:25:
Banyo etmekden soğudum artık yaa:43:

Ben hemen gelecektimde banyo ettim yine abdest aldım inş.yarın oruçlu olacağım ya:25::25:

Ya ben banyodan sonra acayip kabarıyorum çok kaşınıyorum aslında şampuan sabun falan yasak bana ama onlar olmadan nasıl banyo edeceğim hiç çözemedim.Sizdede oluyor mu böyle alerji:26:

tatlım bitkisel sabunlar var onları denedinmi kimyasal madde içermeyenlerden dene istersen
bana da bulaşık deterjanı alerji yapıyor dirseklerime kadar kaşıntıdan kızarıp kabarıyor:50:

tatlım bitkisel sabunlar var onları denedinmi kimyasal madde içermeyenlerden dene istersen
bana da bulaşık deterjanı alerji yapıyor dirseklerime kadar kaşıntıdan kızarıp kabarıyor:50:

deterjanda alerjim var benim birçok şeye alerjim vAR.Kullanma diyo doktor ama suyla banyo mu edilir.Haklısın abla yarın ben aktarlara bi bakayım yada antialerjik banyo ürünlerine.

Sen nasılsın zümra hanımın keyfi yerinde mi:emir_bebek:

iyidir canım sen nasılsın:34:

canım bugün sabah 8:00den akşam 20:30 arasındaki tüm mesajlar silinmiş:5:

niye silindi ki acaba :26:

dove şampuan kullanıyorum duru duş jeli kullanıyorum ama acayip kabarıyorum ya isilik olmuş gibi oluyorum aynı.Aslında avon duş jeli kabartmıyor beni ama onuda satanı bulabilmek mucize artık:25:

canım duru duş jelini bi ara bende kullanmıştım banada kaşıntı yaptı
ben şimdi bebişin jelinden kullanıyorum fazladan almıştım:1::1:bayağıda iyiymiş

Bitkisel birşeyler kullan canım,hatta bir doktora görünsen:44:

Bilmiyorum canım:26:

Evet canım çok sıcak ama senin işin daha zor rabbim yardımcın olsun:49:

valla mümkün olsa hiç çıkmam duştan bi büyük şişme havuzmu alsam evin içine acep:9:ne güzel olur

deterjanda alerjim var benim birçok şeye alerjim vAR.Kullanma diyo doktor ama suyla banyo mu edilir.Haklısın abla yarın ben aktarlara bi bakayım yada antialerjik banyo ürünlerine.

Sen nasılsın zümra hanımın keyfi yerinde mi:emir_bebek:

tabi tatlım en iyisi onlar
zümra hanım kıpır kıpır yerinede durmuyor karnım ağrıyor tekmelerinden ani dönüşlerinden
inanki hiç biri bu kadar hareketli değildi ya bu çok oynak :emir_bebek::emir_bebek:

Avonunkini beğendim ben ya o güzeldi gerçekten.
ondanda yüzüme kullandım çok yumuşak yapıyo ama biraz kurutuyo cildi sanki ablam:12::12:
Bitkisel birşeyler kullan canım,hatta bir doktora görünsen:44:

Bilmiyorum canım:26:

var canım doktorum belli aralıklarla gidiyorum test oluyorum.Prezervatife bile alerjim varmış:9::9::9:test öyle diyo
Ama ilaç vermiyo ilaç fayda etmez diyo yalandan böbreklerine zarar vermeyelim diyo.Kremim var işte onu kullanıyordum ama o da fayda vermez oldu artık:ssz::ssz:

valla mümkün olsa hiç çıkmam duştan bi büyük şişme havuzmu alsam evin içine acep:9:ne güzel olur

tabi tatlım en iyisi onlar
zümra hanım kıpır kıpır yerinede durmuyor karnım ağrıyor tekmelerinden ani dönüşlerinden
inanki hiç biri bu kadar hareketli değildi ya bu çok oynak :emir_bebek::emir_bebek:

İyi fikir:1:
Kızımızın adı Zümra mı:nazar:

ondanda yüzüme kullandım çok yumuşak yapıyo ama biraz kurutuyo cildi sanki ablam:12::12:

var canım doktorum belli aralıklarla gidiyorum test oluyorum.Prezervatife bile alerjim varmış:9::9::9:test öyle diyo
Ama ilaç vermiyo ilaç fayda etmez diyo yalandan böbreklerine zarar vermeyelim diyo.Kremim var işte onu kullanıyordum ama o da fayda vermez oldu artık:ssz::ssz:

Geçmiş olsun canım işin çok zor:ssz:

ayy inanmıyorum nasıl çıktı testte przervtfe alerjin olduğu :1::1:
elifim bebe jeli kullan sende çok iyi onlar ohh bebek gibi kokuyorummm:9:
İyi fikir:1:
Kızımızın adı Zümra mı:nazar:

evet tatlım zümra olucak inşallah :nazar:nasıll:emir_bebek:

hanımefendinin ismi geçince başlıyor çoşmaya yine tekmeleri yemeye başladım:emir_bebek:
ayy bu kız bana çok çektirecek gibi:18:

son sayfa hayla görülmüyor bende forum takipden okuduğum kadarıyla yazayım:8::8:

iki tane beyaz bantlar yapıştırıyor sırtıma 2gün kalıyor sırtımda o bantların altında çember içinde numaralar var o bantı aldıktan sonra numaraların altındaki yerler morarmışsa o numaradaki şeylere alerjim var demek oluyor.Bir çok şeye alerjim çıkıyor devamlı:37::37:

Back
X