iyidir canım sen nasılsın
ayy çok mutlu oldum o zaman
Eee nasılsınız ne vr ne yok![]()

aaa evet karışık olmuşşeylül anneleri topiğindede son 10 sayfa yok silinmiş
![]()
canım bugün sabah 8:00den akşam 20:30 arasındaki tüm mesajlar silinmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok mutlu oldum o zaman
Eee nasılsınız ne vr ne yok![]()
aaa evet karışık olmuşşeylül anneleri topiğindede son 10 sayfa yok silinmiş
![]()
kk nın onarımıda hiç bitmiyor
gelen var mı diye pusuda bekliyodum burda
iyiyim ikizim sen nasılsın![]()
Ben hemen gelecektimde banyo ettim yine abdest aldım inş.yarın oruçlu olacağım ya
Ya ben banyodan sonra acayip kabarıyorum çok kaşınıyorum aslında şampuan sabun falan yasak bana ama onlar olmadan nasıl banyo edeceğim hiç çözemedim.Sizdede oluyor mu böyle alerji:26:
canım bugün sabah 8:00den akşam 20:30 arasındaki tüm mesajlar silinmiş![]()
Niye canım kullanamıyorsun:26:
Ben hemen gelecektimde banyo ettim yine abdest aldım inş.yarın oruçlu olacağım ya
Ya ben banyodan sonra acayip kabarıyorum çok kaşınıyorum aslında şampuan sabun falan yasak bana ama onlar olmadan nasıl banyo edeceğim hiç çözemedim.Sizdede oluyor mu böyle alerji:26:
off sıcaklarla başım dertte bi sabah bi akşam duşa giriyorum yok yine aynı sahunada gibiyim![]()
tatlım bitkisel sabunlar var onları denedinmi kimyasal madde içermeyenlerden dene istersen
bana da bulaşık deterjanı alerji yapıyor dirseklerime kadar kaşıntıdan kızarıp kabarıyor![]()
canım bugün sabah 8:00den akşam 20:30 arasındaki tüm mesajlar silinmiş![]()
dove şampuan kullanıyorum duru duş jeli kullanıyorum ama acayip kabarıyorum ya isilik olmuş gibi oluyorum aynı.Aslında avon duş jeli kabartmıyor beni ama onuda satanı bulabilmek mucize artık
Banyo etmekden soğudum artık yaa![]()
Bitkisel birşeyler kullan canım,hatta bir doktora görünsen:44:
dove şampuan kullanıyorum duru duş jeli kullanıyorum ama acayip kabarıyorum ya isilik olmuş gibi oluyorum aynı.Aslında avon duş jeli kabartmıyor beni ama onuda satanı bulabilmek mucize artık
Banyo etmekden soğudum artık yaa![]()
niye silindi ki acaba :26:
canım duru duş jelini bi ara bende kullanmıştım banada kaşıntı yaptı
ben şimdi bebişin jelinden kullanıyorum fazladan almıştımbayağıda iyiymiş
Evet canım çok sıcak ama senin işin daha zor rabbim yardımcın olsun![]()
deterjanda alerjim var benim birçok şeye alerjim vAR.Kullanma diyo doktor ama suyla banyo mu edilir.Haklısın abla yarın ben aktarlara bi bakayım yada antialerjik banyo ürünlerine.
Sen nasılsın zümra hanımın keyfi yerinde mi![]()
niye silindi ki acaba :26:
canım duru duş jelini bi ara bende kullanmıştım banada kaşıntı yaptı
ben şimdi bebişin jelinden kullanıyorum fazladan almıştımbayağıda iyiymiş
Bitkisel birşeyler kullan canım,hatta bir doktora görünsen:44:
Bilmiyorum canım:26:
valla mümkün olsa hiç çıkmam duştan bi büyük şişme havuzmu alsam evin içine acepne güzel olur
tabi tatlım en iyisi onlar
zümra hanım kıpır kıpır yerinede durmuyor karnım ağrıyor tekmelerinden ani dönüşlerinden
inanki hiç biri bu kadar hareketli değildi ya bu çok oynak![]()
Avonunkini beğendim ben ya o güzeldi gerçekten.
ondanda yüzüme kullandım çok yumuşak yapıyo ama biraz kurutuyo cildi sanki ablam
var canım doktorum belli aralıklarla gidiyorum test oluyorum.Prezervatife bile alerjim varmıştest öyle diyo
Ama ilaç vermiyo ilaç fayda etmez diyo yalandan böbreklerine zarar vermeyelim diyo.Kremim var işte onu kullanıyordum ama o da fayda vermez oldu artık![]()
Avonunkini beğendim ben ya o güzeldi gerçekten.
ondanda yüzüme kullandım çok yumuşak yapıyo ama biraz kurutuyo cildi sanki ablam
var canım doktorum belli aralıklarla gidiyorum test oluyorum.Prezervatife bile alerjim varmıştest öyle diyo
Ama ilaç vermiyo ilaç fayda etmez diyo yalandan böbreklerine zarar vermeyelim diyo.Kremim var işte onu kullanıyordum ama o da fayda vermez oldu artık![]()
İyi fikir
Kızımızın adı Zümra mı![]()