• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berenli Saatler :)

bugün sitede bir sorun yaşadım arkadaşlar dün geceden sonra yazdığım tüm mesajlar silinmiş üzüldüm çünkü mesajlar silinince özel mesaj sayımı dolduramıyorum.....
sizler deneyimlisiniz sitede acaba biliyormusunuz neden siliniyor böyle mesajlarımız?:26:

vuslat ablam böyle bantlar $alerji-deri-testi-04052011184228093.webp

bugün sitede bir sorun yaşadım arkadaşlar dün geceden sonra yazdığım tüm mesajlar silinmiş üzüldüm çünkü mesajlar silinince özel mesaj sayımı dolduramıyorum.....
sizler deneyimlisiniz sitede acaba biliyormusunuz neden siliniyor böyle mesajlarımız?:26:

Canım ben 2 yıldır üyeyim ve herzamanda buralardayım..:27:.hiç böyle birşey olmamıştı:50:şansına küs tekrar çoğaltacaksın:5:

hayırlı geceler canım hoşgeldinn:16:

bitanecik paşam var :nazar:3 tane de cadıcık oluyor canım:9::nazar:

Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil..:1:.çok şanslısın:nazar:

Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil..:1:.çok şanslısın:nazar:

bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde:43::43:

Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık:27::27:

böylemi yapıldı tatlım test çok değişikmiş :26:senin cildin bayağı hassasmış canım yaa inşallah tamamen iyileşirsin kalıcı olmaz

kalıcı ablam tamamen gitme gibi durumu yok sadece şiddetini azaltmaya çalışıyoruz:50::50:.
Evet:1::1::1::1:hemde 1 yıl:27:bendede ne çok çene varmış:60:

ben hiçç takılmıyordum ki ama sohbet bölümüne çok sonra girdim.Kimse benle konuşmuyordu çok yalnızdım burada herkese sinir oluyordum ondan:47::47: sonra kızlar topiği sonra julia nın topiğe sonrada buraso derken aktif oldum:51::51::51:

oooov tüm site demek bende yeni üyeyim ya bana özel bazı mesajlarımı eliyorlar sanmıştım:52:

eee napıyorsunuz bakalım yine gece kuşları :)

bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde:43::43:

Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık:27::27:

Haklıyım değil mi canım kızkardeş şart:31:sen yine şanslıymışsın kızkardeşin gibi bir arkadaşın var:31:
1 çocuk çok az canım:17:

Back
X