ayy inanmıyorum nasıl çıktı testte przervtfe alerjin olduğu
elifim bebe jeli kullan sende çok iyi onlar ohh bebek gibi kokuyorummm
evet tatlım zümra olucak inşallahnasıll
![]()
Güzel canım

Canım kaç kız kaç erkek oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy inanmıyorum nasıl çıktı testte przervtfe alerjin olduğu
elifim bebe jeli kullan sende çok iyi onlar ohh bebek gibi kokuyorummm
evet tatlım zümra olucak inşallahnasıll
![]()
hayırlı geceler hanımlar bu akşam nasılsınız![]()
Güzel canım
Canım kaç kız kaç erkek oluyor![]()
hayırlı geceler hanımlar bu akşam nasılsınız![]()
hanımefendinin ismi geçince başlıyor çoşmaya yine tekmeleri yemeye başladım
ayy bu kız bana çok çektirecek gibi:18:
bugün sitede bir sorun yaşadım arkadaşlar dün geceden sonra yazdığım tüm mesajlar silinmiş üzüldüm çünkü mesajlar silinince özel mesaj sayımı dolduramıyorum.....
sizler deneyimlisiniz sitede acaba biliyormusunuz neden siliniyor böyle mesajlarımız?:26:
Canım ben 2 yıldır üyeyim ve herzamanda buralardayım...hiç böyle birşey olmamıştı
şansına küs tekrar çoğaltacaksın
![]()
Canım ben 2 yıldır üyeyim ve herzamanda buralardayım...hiç böyle birşey olmamıştı
şansına küs tekrar çoğaltacaksın
![]()
vuslat ablam böyle bantlarEki Görüntüle 471295
hayırlı geceler canım hoşgeldinn
bitanecik paşam var3 tane de cadıcık oluyor canım
![]()
Maşaallah canım en güzeli,bana diyorlar 4.yü yap erkek olsun:44: diyorum ki 2 oğlum 1 kızım olsaydı kızıma kardeş olsun diye yapardım ama oğluma eş olması şart değil...çok şanslısın
![]()
hmmm sizlere de böyle bir şey oldumu yoksa bana özel mi yapmışlar ki?
aaa ben senden eskiymişim :))) :)))
böylemi yapıldı tatlım test çok değişikmiş :26:senin cildin bayağı hassasmış canım yaa inşallah tamamen iyileşirsin kalıcı olmaz
Evethemde 1 yıl
bendede ne çok çene varmış
![]()
bi kızın kızkardeşi olması lazım gerçekten.Biz 2 oğlan 1 kız kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki bazen.Ama Allahtan kızkardeşim gibi bi dostum var o da olmasaydı çok yalnız olurdum heralde
Eğer bi gün evlenirsem eğer zengin olursam 2oğlan 2 kız hayalim var ama orta durumda olursam 1çocuk ne çıkarsa bahtıma artık![]()