- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi MevsimlerGibisin
-
Ve bu pisliğin içinden çıkmak için hiç bir çaba da yokBir karikaturde diyor ya elinde hortum olan bir adam. "Ulke pislik icinde kaldi. Herkes ciksin yikayacagim". Aynen de oyle oldu. Ulke resmen pislik icinde.
Benim olmayan başkasının da olmasın diyen vahşiler bunlar. Sanırsın ki milletin binbir emekle büyüttüğü çocuğu bunların tapulu malı. Allahın belaları.Sabah gordum bende
yani bir insani yasarken daha nasıl mahvedersin yok edebilirsin ?gitti kizin gözü yüzü hayat sevinci
Kızın güzelliğini aldın da ne yaptın başkasına yar olmasın diye daha mı çok sevecek sanki seniSabah gordum bende
yani bir insani yasarken daha nasıl mahvedersin yok edebilirsin ?gitti kizin gözü yüzü hayat sevinci
Çünkü böyle yaparak erkekliğini ispatladı hastalıklı pislik. Bunlara caydırıcı ceza gelmeli artık gerçekten çocuklarımız için çok endişeliyimKızın güzelliğini aldın da ne yaptın başkasına yar olmasın diye daha mı çok sevecek sanki seni
Keşke güllerle karsilasaydi sürprizler yapsaydı bunca güzel düşünce varken bu hirss niye
Bu vahşetin memleketi yok. Adana'da yaşıyorum. Siz zannediyor musunuz ki Adana'da yaşanan her olayı Adanalı yapıyor. Burası çok göç alan bir yer. Diğer iller de öyle. Ve göç edenlerin bir çoğu bu zihniyetteki insanlardan. O yüzden kimseyi genellemeyin.ya bu adana iskenderun hatay ne pis memlekettir, tüm olaylar orda. dün haberi okudum, o kadar üzüldüm ki, güzelim kızı ne hale getirmiş hayvan. ne de güzel bi kızmış. tüm sapıklar bu şehirlerden mi çıkar yuh ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?