Berfin Özek !!!!

MevsimlerGibisin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2018
3.402
6.263
73
Evet hanımlar... Yine bir erkek vahşetiyle karşı karşıyayız. Berfin ismindeki genç kızımızın dersane çıkışında bir erkeğin kezzaplı saldırısı sonucu yüzü tanınmaz hale gelmiş . Belki aramızdan destek olmak isteyenler olabilir. Şu an yüzünün ameliyatı için kadın platformları sosyal medyada para topluyor.
Yani gördüğüm andan itibaren damarlarımdaki kanımın çekildiğini hissettim ! Bu erkekler de bir ana baba evladı değil mi , bunlar nasıl bu hale gelebiliyor , kimi suçlamalıyız bilmiyorum ama ortada birilerinin bir yanlışı olduğu kesin . Cezalar mı yıldırıcı değil , ülke olarak kafayı mı yedik yoksa kadınlar olarak biz mi erkek çocuklarımızı yanlış yetiştiriyoruz anlamıyorum.
Olaydan haberi olmayan arkadaşlarımız vardır, belki destek olmak isterler diye konuyu buraya da açmak istedim.
Saygılar.

Sabah gordum bende
yani bir insani yasarken daha nasıl mahvedersin yok edebilirsin ? gitti kizin gözü yüzü hayat sevinci
Benim olmayan başkasının da olmasın diyen vahşiler bunlar. Sanırsın ki milletin binbir emekle büyüttüğü çocuğu bunların tapulu malı. Allahın belaları.

Sabah gordum bende
yani bir insani yasarken daha nasıl mahvedersin yok edebilirsin ? gitti kizin gözü yüzü hayat sevinci
Kızın güzelliğini aldın da ne yaptın başkasına yar olmasın diye daha mı çok sevecek sanki seni

Keşke güllerle karsilasaydi sürprizler yapsaydı bunca güzel düşünce varken bu hirss niye

Kızın güzelliğini aldın da ne yaptın başkasına yar olmasın diye daha mı çok sevecek sanki seni

Keşke güllerle karsilasaydi sürprizler yapsaydı bunca güzel düşünce varken bu hirss niye
Çünkü böyle yaparak erkekliğini ispatladı hastalıklı pislik. Bunlara caydırıcı ceza gelmeli artık gerçekten çocuklarımız için çok endişeliyim

Maalesef ülkemizde cezalar caydırıcılıktan çok uzak...gencecik bir hayatı mahvedip küçük bir ceza bile almadan hayatına devam etme ihtimali var ş..sizin! Her gün öldürülen, sakat bırakılan onlarca kadının haberlerine denk gelip çözümsüz kaldığını görmek ne acı. Bir sonraki kurban sevdiklerimizden biri veyahut biz olacağız belki. Bu ülkedeki her iki kişiden biri kadın ama kadının adı yok...

Kimi suçlamalıyız biliyor musun ? Olmayan adaleti !
Daha kaç can yanması gerekiyor ağır cezaların getirilmesi için, ne oluyorsa masum kadına, çocuğa ve hayvana oluyor, artık serbest bırakılma haberleri izlemekten küfür dağarcığım nirvanaya ulaştı.

Gencecik bir kızın yaşama sevinci elinden alındı , görme yetisini kaybetti, gülen yüzünü soldurdular. Haklısınız arkadaslar cezalar caydırmıyor maalesef kefaletle serbest kalıyorlar. Neden ? İlla kadını öldürmesi gerekiyor ki ceza alsın, adaletin yerini bulması için bizim ölmemiz gerekiyor .

ya bu adana iskenderun hatay ne pis memlekettir, tüm olaylar orda. dün haberi okudum, o kadar üzüldüm ki, güzelim kızı ne hale getirmiş hayvan. ne de güzel bi kızmış. tüm sapıklar bu şehirlerden mi çıkar yuh ya.

edit: https://www.change.org/p/sağlık-bakanlığı-berfin-özek-e-onay-verilsin?recruiter=132388705&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=share_petition&recruited_by_id=6430ba00-1394-11e4-b058-d1b120ece35d&share_bandit_exp=skip-15251197-tr-TR&share_bandit_var=v3

destek verebilirsiniz.

edit 2: https://www.instagram.com/ber.foo/

edit 3: bu da başka bi haber. http://www.sanalbasin.com/adanada-dehset-anlari-gozum-var-gonlum-var-niyetim-var-30332248/

yine bir sapık vakası.

Son düzenleme:
Eğitim ailede başlıyor. Aileyi eğitmek ise çocuğu eğitmekten çok daha zor. Dolayısıyla zihniyet değişmiyor değişmiyor değişmiyor. Cezalar caydırıcı değil zaten, adalet adamına göre . İnsanım demeye utanır olduk. Hayvan desek hayvana hakaret. Lanet olsun insan görünümlü şeytanlara.

Bu vahşetin memleketi yok. Adana'da yaşıyorum. Siz zannediyor musunuz ki Adana'da yaşanan her olayı Adanalı yapıyor. Burası çok göç alan bir yer. Diğer iller de öyle. Ve göç edenlerin bir çoğu bu zihniyetteki insanlardan. O yüzden kimseyi genellemeyin.

bu kezzap işi 90larda vardı yine mi hortladı ya...

en son bergen'de falan bitti sanıyordum.

bunu yapanlar cinayete teşebbüsten yargılanmalı basit bir yaralama değil çünkü körlükten ölüme kadar riski var solursa vs dahası ömür boyu taşınacak izler hayat kalitesinin düşmesi yanıkların kanser riski of neler neler.

çok üzgünüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…