berk bebek

marcheline

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
130
19
298
İstanbul
3 gündür bu bebek için aklıma geldikçe gözyaşı döküyorum. gölcük'de annesinin 9 gün boyunca evde tek başına bıraktığı ve bunun neticesinde açlıktan ve susuzluktan ölen berk bebek. doktorların söylediğine göre 6 gün boyunca dayanmış. 6 koca gün. yapayalnız açlık, acı, korku içinde geçen. bizim için hıphızlı geçen günler eminim onun için bu kadar hızlı geçmedi. neler yaşamış neler hissetmiş olabileceğini düşündükçe mideme yumruklar atılıyor. tam olarak onun kadar bir oğlum var ve bu aralar ona baktıkça kalbim sıkışıyor daralıyorum.

Çok korkunç bir olay, herkesi sarstı

Açlık,susuzluk, yalnızlık içi acıyor insanın

O bir melek, günahsız, pırıl pırıl kendimi avutmaya çalışıyorum, belki de kurtulmuştur onu bekleyen karanlıktan,öyle bir annenin elinde ne olacaktı kim bilir....

Ben de cok kotu oldum o haberi okuyunca. Inanamadim. Icim yaniyor aklima geldikce. Her doguran anne olmuyor goruldugu gibi. Kadin tam bir canavar. Bir de ogretmen ya. Yazik bu gunu kadar okuttugu ogrencilere. Merhametsiz yaratik.

bebeğin cenazesine de sahip çıkan olmamış. leş gibi hayatlarına bu bebeğin ne dirisini ne ölüsünü sığdırabilmişler. bebek sahibi olmak için yıllarca tedavi olan insanları düşünüyorum bir de bu kadını. ilahi adalet diye birşeye inanasım gelmiyor.

bunları yapan bu kadar kötü kalpli insanları gördükçe

iyi ki cehennem var diyorum

zira bunun bedelini bu dünyada hapis yatmakla da ödeyemez.

Çocuğunu boğarak, döverek öldürenleri duyunca kendimize gelemiyorduk. Onu yapanlar bunun yanında insaflı kaldı. Gidip bari bir cami avlusuna bıraksaydın, onu seve seve büyütecek yüzlerce aile vardı. Anneanne-dede de cenazeye sahip çıkmadı zaten. Onların çocuğundan ne bekliyoruz ki?

okadar öfke doluyum kı o hayvana karşı (ınsan bıle demıyorum!)
Cenazesı bıle sahıpsız kaldı kımse ılgılenmedı, böyle ınsanların yaşadığını bılmek bıle öfkelendırıyor benı
Annelığı hıç bır şekılde haketmeyen o lanet kadının en kısa zamanda kımlığının açıklanmasını ıstıyorum
Nasıl bır vıcdansızlıktır anlamıyorum, gebersın pıslıkler

rahat uyusun berk bebek çok üzücü

Allah onun gibi insanlara gerçekten evlat vermesin kendi hayatlarını mahvettikleri gibi bide onlarında hayatlarını mahvediyorlar ölüsüne bile sahip çıkan olmadı yavrumun

Çok üzüldüm düşünüyorum yan komşum olsaydı o bebek ben orda yiyip içerken yan tarafta aç susuz bir bebek ne acı çok etkilenmiştim bu olaydan inşallah Rabbim o meleğe acı hissettirmemiştir( Geçende gene üzüldüm bebek cenazesini alan bile olmamış sahiplenen olmamış garip gelmiş yavrucak garip gitti neyseki kaymakamı belediye başkanını ve gölcük halkından gelenler cenaze namazını kılmışlar yazık öle mi gidecekti toprağa ((

Anlamadigim bisey var.o bebek acliktan kakasindan saatlerce avazi ciktigi kadar bagirip aglamistir.hic mi duyan olmamis.Allahim cok cok kotu yaaa

Allah annesinin de babasının da cezasını versin. Acılar içinde kıvransınlar da yine ölmesinler inşallaaaaahhhh!!

evet ben de aklıma geldikçe üzülüyorum bu bebek için.kadının kimliği belli bu arada

Son düzenleme:
Bende bu haberi duyunca üzerimden etkisini çok uzun süre atamadım.Nasıl doldum sinirlendim ki annem sen haberleri izleme çok kötü oluyorsun dedi.Apartmanda bi garip hiç kimse mi çocuğun ağlamasını duymamış şüphelenmemiş anlamıyorum.

her ne kadar kadın canavar gibi düşünülse de sadece suçlu olan kadın değildi bence .hem kadının ruh sağlığının iyi olduğunu düşünmüyorum istese pekala kendi öldürüp gömerdi hiçkimse bilmiyormuş sonuçta ama aç kalmayacağını düşünüp gitmesi hiç normal değil

Anlamadigim bisey var.o bebek acliktan kakasindan saatlerce avazi ciktigi kadar bagirip aglamistir.hic mi duyan olmamis.Allahim cok cok kotu yaaa

Aynen o yaştaki bebekleri biliyorum, 7.kattan ağladıklarında apartman girişinden bile duyuluyor sesleri, komşular nasıl duymaz? Sonra onca ay kadının hamile olduğunu kimsenin anlamaması var. Doğum zaten tam okulların açıldığı zamana denk geliyor, nasıl okula gidip gelmeye karar vermiş bu kadın.

Bana normalde bebeğe bıraktığı birileri daha varmış, kadın bir sebepten onları koruyormuş gibi geliyor bu yüzden.

Birçok yerde Akli Dengesi yerinde Değil denmiş ama anlamıyorum 9 gün boyunca 2 aylık bebeği evde "Yaşar Sandım" diye bırakacak kadar aklını yitirmiş biri öğretmenlik nasıl yapabiliyor.. Bence deliye yatıyor.

Ben bugün dayanamadım istanbuldan kalkıp bu bebişin mezarını ziyarete gittim. En azından arkasından dua edecek bir ablası olduğunu bilsin. Okudum ki kimse gitmemiş mezarını ziyarete. Oradaki mezarlık görevlisi götürmüş bebeği otopsiye. Kemikleri sayılıyormuş bebeğin zayıflıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…