Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
berk isminde takılıp kaldık. bakınıyoruz ama sanki hiç bir isim böyle sıcak gelmiyor. şu an a kadar kimse beğenmedi. eşim ve ben hariç herkes karşı yani bu isme. sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
ben henüz hamile değilim hatta çok önceden buldum sırf eşimin ismine benziyo diye oğlum olursa ismini ben berker düşünüyorum hatta eşiminde çok hoşuna gitti anlamı sağlam güçlü kişilikli demek
berkin
berkay
berkant
berksan isimlerinide düşünebilirsin aslında bu isimlerde güzel
berk isminde takılıp kaldık. bakınıyoruz ama sanki hiç bir isim böyle sıcak gelmiyor. şu an a kadar kimse beğenmedi. eşim ve ben hariç herkes karşı yani bu isme. sizin fikirlerinize ihtiyacım var.[/Q
berk isminde bir sürü öğrencim oldu.hepsi de yakışıklı,şirin,karizmatik fakat derslerinde basarısız,çok zeki olmayan öğrencilerdi:) isim bulmak zor iş.ama başka seçenekleri değerlendirin derim
bütün berk ler yaramaz olur gibi genelleme çok yanlış olur,
kuzenimin oğlu berk,biraz hareketli ama derslerinde çook çok başarılı bir çocuk.
bu arada kendisi ismini hiç beğenmiyor,neden poyraz koymadınız ismime diyor..hayalindeki isim poyrazmış:))