Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum bu günlerde, isabet olmuş canım konun.
İnşallah bilen birileri yorum yapar..
merhaba canım bende temmuzun ilk haftası düğün yapacağım mayısta evi tutmam lazım.eşyalara şimdiden bakıyorum.ve bende eşimde sürekli araştırıyoruz en son berke mobilyada karar kıldım gerçekten hem model seçenekleri hemde kalitesi hoşuma gitti ayrıca birtane bile şikayete rastlamadım o yüzden aklıma yattı.ben allah kısmet ederse berke mobilyadan alacağım bütün takımları
Evet canım bende bugune kadar bır sikayete rastlamadım gıdıp gorunce kalıtesı guzel gelırse bizde berkeden alacagız yorumun ıçın cok sagol..merhaba canım bende temmuzun ilk haftası düğün yapacağım mayısta evi tutmam lazım.eşyalara şimdiden bakıyorum.ve bende eşimde sürekli araştırıyoruz en son berke mobilyada karar kıldım gerçekten hem model seçenekleri hemde kalitesi hoşuma gitti ayrıca birtane bile şikayete rastlamadım o yüzden aklıma yattı.ben allah kısmet ederse berke mobilyadan alacağım bütün takımları
üretici firması hakkında bı bılgım yok benımde sımdılık fakat arastırma ıcerısındeyım fıkrı olan arkadaslar varsa bıze yardımcı olurlar umarım..Canım ürünleri yakından gördun mu pekı? Ben göremedım uzak bı şehirdeyim. Yatak odası falan inşallah saglamdır almayı dusunuyorum ama guvenmelıyım üretici firmaları neresi acaba?
Kızlar ben bugün bağcılardaki şubesini gezdim ve sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim. Modellere ve kalitesine tek kelimeyle bayıldım. Mağaza çalışanları zaten çok ilgili her sorunuza sabırla yanıt veriyorlar. Ben özellikle yatak odası ve oturma grubunun kumaşı konusunda tereddütlüydüm ama yakından görünce içim çok rahatladı. İnş. evimizi tuttuğumuz an ilk uğradığım mağaza tekrar orası olacak
çok çok sagol tatlım bende gıdıcem inşallah en kısa zamanda ama başka arkadaşların görüşleride çok önemli benim ve buradakı arkadaşlar içinçok mutlu oldum gerçekten yorumunu görünce
Rica ederim yine sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım cnm, hatta kalkar giderim evime çok yakın çünkü
Biz Berke Mobilya merak edenler olarak;seni bulduğumuz iyi oldu
Kızlar ben bugün bağcılardaki şubesini gezdim ve sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim. Modellere ve kalitesine tek kelimeyle bayıldım. Mağaza çalışanları zaten çok ilgili her sorunuza sabırla yanıt veriyorlar. Ben özellikle yatak odası ve oturma grubunun kumaşı konusunda tereddütlüydüm ama yakından görünce içim çok rahatladı. İnş. evimizi tuttuğumuz an ilk uğradığım mağaza tekrar orası olacak
Bizi aydınlatmış oldun çok saol cnm. Yemek odasını ordan alayım dıyorum ama ben istanbulda ikamet etmıyorum. Yemek odaları hakkında göruslerın nasıl begendınmı? Salon koltuklarınıda begendım netde ama ömrünün bi hayli uzun olması lazım tabi. Ama yemek odası hesaplı geldi
Rica ederim yine sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım cnm, hatta kalkar giderim evime çok yakın çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?