- 28 Şubat 2015
- 1.096
- 2.250
- 63
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
hangi devrim güldürebilir ki artık bu çocukların yüzünü..ölüm adın kahpe olsun! #MehmetSelimKiraz 'ın emanetleri..
Bende hiç böyle sonlanacağını düşünmemiştimAllah rahmet eylesin, ben öldürüldüğünü yeni duydum ve şok oldum böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim
hani sen gezide direnenlerin hepsini pkk ve dhkp ile bir tutuyorsun ya, ben de seni kimlerle bir tutuyorum bi hayal et. : )))Dağda 12 13 yaşında ölen pkk lı çocuklar var mesela. Ölmeyi haketmek diye bir şey yok bi kere bu konuda netlik getirelim. Arkasından yürünen zihniyet burda tartışılan. DHKP-C ve PKK nin hiç bir farkı yokken o zaman ölen pkk lı çocuklar için PKK nın arkasında mı yürüyelim? Bu işin vicdan kısmında kimsenin ''oh oldu iyikide öldü'' dediği yok bunu buralara çekmeninde bir mantığı yok.
Hay ağzına sağlık med'im tam olarak aynı şeyleri yazacaktım da kafamı nasıl toparlayacağımı bilemedim.Aslında olay o kadar aşikar ki..
Kafasını biraz çalıştırabilen herkes bunun göründüğü gibi bir terör eylemi olmadığını anlar..
Savcı Mehmet Selim Kiraz, Berkin dosyasında sonuca bu kadar yaklaşmış tek savcıydı..Tabiri caizse ramak kalmıştı berkinin katillerini bulmaya ve açıklamaya..Bir sürü video ve fotoğraf kriminale gönderilmiş..
Ayrıca araştırdığı dosyalara şöyle bir kaç google incelemesiyle ulaştım da, feci..Birilerinin ipliğini pazara çıkaracak cinsten dava sonuçlarına hayli yaklaşmış..Varın siz düşünün bu adamın nasıl bir tehdit oluşturduğunu. Acaba berkin elvan paravan mıydı diye düşünmeden edemiyor insan.
dhkp-c bazı güçlerin emri olmadan s.çmaya gitmez ve hayli aptal bir oluşumdur.
Resmen devletin resmi terör taşeronu oldular bugün..
Bir de kendilerini solcu, halkçı, devrimci falan diye adlandırırlar..
Ulan gezmiş, çayan, aslan, inan gibi has devrimcilerin kemiklerini sızlatmayın bari..
Neyse, hayli karmaşık görünen ama çok basit bir tablo..
Bu olay kimin işine yaradı?
Berkinin ailesini milyonların önünde yuhalatan şahsiyet ve berkinin katillerine en fazla yaklaşan adamın ölümü...Bu olay seçim öncesi meydanlarda nasıl kullanılacak?
Ve "görünen" tek sorumlu dhkp-c..Bu kadar yağlı bir ekmek hiç bir hükümete nasip olmamıştı.
Yazık..Olan ölen savcımıza oldu..
3 aptal maşa da genç yaşta toprağa girdi işte..
Ülkenin geldiği bu hal, derinde dönen bu oyunlar beni ciddi ciddi korkutmaya başladı..
Ah yavrularim benum simdi icim daha da bir sizladi o fotografi asla gormemeliler eminim ki babalarinin o an dusundugu tek sey bu gunahsiz yavrulardurhangi devrim güldürebilir ki artık bu çocukların yüzünü..ölüm adın kahpe olsun! #MehmetSelimKiraz 'ın emanetleri..
Olay tamamen dhkpcnin işiHay ağzına sağlık med'im tam olarak aynı şeyleri yazacaktım da kafamı nasıl toparlayacağımı bilemedim.
Ben bu eylemin dhkpc tarafından planlanmış birşey olduğuna zerre kadar inanmıyorum.Amaçları Berkin'in katillerini ortaya çıkarmak olsa,onları bulmaya bu kadar yaklaşmış olan savcıya neden zarar versinler?Hiçbir mantığı yok bunun.Muhtemelen bu savcı birilerinin tekerine çomak sokmaya bu kadar yaklaştığı için kurban edildi.Hükümet de her zamanki gibi "kahraman" oldu.Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,bu olayın balını kaymağını yiyecek olanların da boğazında kalsın inşallah.
İstedikleri kadar sahiplensinler.Ben bu ülkedeki hiçbir terör örgütünün "kendi" aldığı kararları uyguladığına inanmıyorum.Tamam belki olayın savcıyla ilgisi yoktur,hesapta olmadan arada kurban gitmiştir.Ama başka bir amaçla yapıldığı çok belli olan bir eylem bu,bkz. operasyonun hemen üzerine nasıl çıktı "kahraman" konuşmaya...?Olay tamamen dhkpcnin işi
sahiplendiler zaten
komplo teorilerine gerek yok
berkin elvanin katılıni bulacak savcıya o dosyayı vermezler .Adalet sistemimize inanmaniz güzel ama bana çok saçma bir iyimserlik gibi geliyor
ramak filan kalmamıştı
DHKP c nin serefsizligi
savcisini koruyamayan devletin aptalligi
Tam anlayamadimOrtada bir durum var evet ama berkin elvan davasına bakan savcını ölmesi şüphelendirmiş sizleri , yalnız bende özellikle bu şehit olan savcımızı seçip , halk üzerinde kendilerini aklama çalışmaları yapmak için de yapmış olabilirler yani dikkatli olalım bence, ki savcıyı polis öldürdü diye twit atmaları çok dikkat çekici bence özellikle hazırlanmış bir plan olabilir , kendileri suçsuz göstermek için yapılmışta olabilir özellikle sonuca yaklaşmış bir savcıyı öldürmeleri yani dikkatleri farklı yönlere çekmek için gibi geldi bana..
Onun konuşması için bir şey olmasına gerek var mı ?İstedikleri kadar sahiplensinler.Ben bu ülkedeki hiçbir terör örgütünün "kendi" aldığı kararları uyguladığına inanmıyorum.Tamam belki olayın savcıyla ilgisi yoktur,hesapta olmadan arada kurban gitmiştir.Ama başka bir amaçla yapıldığı çok belli olan bir eylem bu,bkz. operasyonun hemen üzerine nasıl çıktı "kahraman" konuşmaya...?
Hayır dhkp-c öldürüp , özellikle bu savcıyı seçip suçluyu devlet olarak göstermek olabilir diyorum. yani katil sensin mesela ama kanıtları arkadaşının evine bırakıp suçluyu arkadaşınmış gibi göstermek gibi.Tam anlayamadim
ama eğer savcı katili bulacaktı o yüzden devlet öldürdü diyorsaniz
ben ülkeye tekrar güvenceye baslicam
Çünkü ben akpnin böyle bir dosyayi bağımsız savcıya vereceğini düşünmüyorum
Ya can gitti
çok Üzgünüm çok
O bariz zaten canımHayır dhkp-c öldürüp , özellikle bu savcıyı seçip suçluyu devlet olarak göstermek olabilir diyorum. yani katil sensin mesela ama kanıtları arkadaşının evine bırakıp suçluyu arkadaşınmış gibi göstermek gibi.
Polis öldürdü savcıyı diye twit atmışlar bu mesela çok dikkat çekici , yön değiştirme çabaları bence bunlar.O bariz zaten canım
Hatta polis teslim olan arkadaslarimizi da öldürdü filan derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?