- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.539
- 248
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
Ben hep diyorum ayrimi yaptiran boyle pislik orgutler.. ama isine gelmeyen yasamasin guzel ulkemde sonucta adindan da belli opdugu gibi turkiye burasi zoruna giden gidebilir ortaligi karistirmasin
Canım en çok,
devlet eliyle katil olan polis 'emir kulu ne yapsın' diyerek aklanırken;
örgüt flamasıyla eylem yapıp öldürülen gence 'aptal maşa' 'şerefsiz' 'vatan haini' diye nefret kusulmasına yanıyor.
evet aptaldı belki, böyle bir sevda için kendini ateşe attı ama asla vatan haini değildi.
onurunu üç kuruşa satanlara göre bin kat daha değerlidir benim gözümde.
savcıya da aynı şekilde üzüldüm ama onu yeterince yad eden var zaten bende şafak yaylayı yad etmiş olayım.
inandıklarını uğruna ölüme yürümekten tereddüt etmedi ailesinin başı sağolsun. dayanılmaz bi acı
kadesa senin icin yazmadim bunlari yanlis analama genel olarak yazdim dhkp yapmamismis belki kendi cocuklarini bile kendileri oldurdu amaclari belli
hangi sevda? ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.benim gözümde masum bir insanın canın alan babamın oğlu bile olsa kapımda ki paspastan farkı yoktur.siz sanıyor musunuz ki onlar bilmem ne davası ya da berkin için bu eylemi yaptı,birileri onlara siz bu rolü oynayacaksınız dedi onlarda oynadı.yani devletin içinde ki devletin yeni maşası bu örgüt oldu.yazıklar olsun.
şu son sözünüz de yorum un şarkı sözlerini hatırlattı bana ancak inandıkları uğruna ölenler zaten yıllar önce idam edildi,onlar tek cana kıymayan adam gibi adamlardı. böyle katil olarak ölmediler! sizin üzüldüğünüz kişiler ise suçu günahı olmayan bir savcıyı öldüren vahşilerdir.
dhkpc berkin elvanın cenazesi sonrası Burak Karamanoğlu'nu öldürmüşlerdir. ŞErefsizlik yapmaz diye umut ettiğiniz örgüt bu. ARtık neyi sempatik gelmiş onu çözemedim.
,ben sempatik bulduğumu mu söyledim!! Allah aşkına msjımı tekrar okuyun nerede ay çok seviyorum o örgütü demişim.ben pkk dışında bir örgütün bunu yapabilecek GÜÇTE ( o gücü verenler malum) olmadığını YAPAMAYACAĞINI anlatmaya çalıştım.
ama var ya sizin gibi insanlardan korkuyorum ben,herşeyi yanlış anlamaya uygun Allah korusun.daha msjlaşmayalım bence.
,
ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.
bundan bu çıkıyor.Allah korur merak etme.
bakın msjımı düzenledim nedinin yazdım.he ya teröristim ben bilmiyor musunuz? ah ah sadece bir kısmı alıp insanları kışkırtmak buymuş demek ki?
vallahi korusun yoksa delirtirsiniz adamı
haydi selametle.
ya yapmayın o örgütün kanlı bir geçmişi var,
ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.
bundan bu çıkıyor.Allah korur merak etme.
Nereye gideceksin bende geleyim ortadoğu bizden beter gelişmiş ülkelerde bizi almaz eee uzayada çıkamayacağımıza göre ne doğuluyuz ne batılı arada bir yerde sıkışıp kalmış en iyisi bir olup kendimizi düzeltmek çocuklarımız için gelecek güzel bir ülke içinbu ülkeden gitmek isteyen,çocuklarını burada büyütmek istemeyen benim gibi olan kaç kişi var acaba? gerçekten defolup gitmek istiyorum.
tartışmanın da bi anlamı yok bir çocuk öldürüldü,sıonra birden bir ülkenin elektirikleri kaç saat boyunca gitti ve elektirikler gelince karşılaştığımız manzara bir cumhuriyet savcısnın rehin alınıp öldürülmesi oldu.o savcı için içim yanıyor.ailesini düşünemiyorum...bunlar eğer normal şeylerse,sırf berkin için yapılan bir terör eylemiyse ben de pamuk prensesim o zaman
oyun içinde oyun.pkk güya bitirildi şimdi di dhkp-c mi hortlatılacak.derin devletin yeni taktiği de bu mu?
midem bulanıyor yapılan ve yazılan şeylerden hele sosyal medyaya hiç bakmak istemiyorum.bu ülkenin terör örgütlerine ihtiyacı yok ki;paralelci,komünist,sağcı,solcu,dinci derken biz yeterince düşmün olmuşuz birbirimize zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?