Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Allahımmm savcı şehit olmuş kahroldum nasıl bir operasyon bu nasıl, ne ara biz bu hale geldik ne ara bu kadar vahşileştik önce 12 yaşındaki çocuğu öldürüyoruz sonra çocuğu savunmak adına Savcıyı rehin alıyoruz ve operasyon yapmak adına teröristleri öldürüp savcının şehit olmasına neden oluyoruz... Batmış durumdayız insanlık olarak, devlet olarak, adalet olarak yazık...

bu ülkeden gitmek isteyen,çocuklarını burada büyütmek istemeyen benim gibi olan kaç kişi var acaba? gerçekten defolup gitmek istiyorum.

tartışmanın da bi anlamı yok bir çocuk öldürüldü,sıonra birden bir ülkenin elektirikleri kaç saat boyunca gitti ve elektirikler gelince karşılaştığımız manzara bir cumhuriyet savcısnın rehin alınıp öldürülmesi oldu.o savcı için içim yanıyor.ailesini düşünemiyorum...bunlar eğer normal şeylerse,sırf berkin için yapılan bir terör eylemiyse ben de pamuk prensesim o zaman

oyun içinde oyun.pkk güya bitirildi şimdi di dhkp-c mi hortlatılacak.derin devletin yeni taktiği de bu mu?

midem bulanıyor yapılan ve yazılan şeylerden hele sosyal medyaya hiç bakmak istemiyorum.bu ülkenin terör örgütlerine ihtiyacı yok ki;paralelci,komünist,sağcı,solcu,dinci derken biz yeterince düşmün olmuşuz birbirimize zaten.

Ben hep diyorum ayrimi yaptiran boyle pislik orgutler.. ama isine gelmeyen yasamasin guzel ulkemde sonucta adindan da belli opdugu gibi turkiye burasi zoruna giden gidebilir ortaligi karistirmasin

Gezi ruhu diye 3-5 ağacı misyon edinmek yerine ülkenin gerçek sorunları üzerinden bir topluluk oluşsaydı bugün ne akp sesini yüksek çıkaracaktı ne de azınlık olarak geçinenlerin eline koz geçecekti..Herşey için çok geç asgari ücretin 1.000 TL olduğu 170 TL akbil olan bir istanbul'da millet geçim derdine düşmüşken kafasını kaldırıp siyasetten dem vuracak mecali kalmamıştır.

Hani bu zengin kesim orta sınıf aydın görüşlü halkımızdan bir kısmı çıkıp ta birşeyler diyebilseydi geçen yıllar da bu durumlara gelinmezdi...

Sen adamı meclise sokup şak şakcılık yaptırırsan gidip savcıyı öldürmesi olağan birşey.

Ben hep diyorum ayrimi yaptiran boyle pislik orgutler.. ama isine gelmeyen yasamasin guzel ulkemde sonucta adindan da belli opdugu gibi turkiye burasi zoruna giden gidebilir ortaligi karistirmasin

kadesa senin icin yazmadim bunlari yanlis analama genel olarak yazdim dhkp yapmamismis belki kendi cocuklarini bile kendileri oldurdu amaclari belli

Çocukların ölümüne sebep olan kendileri zaten , defalarca eylem oldu bulunduğum yerde , özellikle çocukları ön saflara yerleştirirler , kritik şeyleri çocuklara yaptırırlar .. polisle çatışmaya girmişlerdir , hani bir an çekilip sessizlik olur saklanırlar bir an tam polis veya asker bunları bekliyordur , çıkıp vuracak veya biber gazı sıkcaktır tetikte bekliyordur, tam o anda aniden çocukları salıverirler, inanın refleks olarak vurabilirsiniz , çünkü çocukları öldürtünce bunlara çok iyi bahane çıkmış oluyor ! özellikle yaparlar yani

hangi sevda? ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.benim gözümde masum bir insanın canın alan babamın oğlu bile olsa kapımda ki paspastan farkı yoktur.siz sanıyor musunuz ki onlar bilmem ne davası ya da berkin için bu eylemi yaptı,birileri onlara siz bu rolü oynayacaksınız dedi onlarda oynadı.yani devletin içinde ki devletin yeni maşası bu örgüt oldu.yazıklar olsun.

şu son sözünüz de yorum un şarkı sözlerini hatırlattı bana ancak inandıkları uğruna ölenler zaten yıllar önce idam edildi,onlar tek cana kıymayan adam gibi adamlardı. böyle katil olarak ölmediler! sizin üzüldüğünüz kişiler ise suçu günahı olmayan bir savcıyı öldüren vahşilerdir.

kadesa senin icin yazmadim bunlari yanlis analama genel olarak yazdim dhkp yapmamismis belki kendi cocuklarini bile kendileri oldurdu amaclari belli

benim için yazsanda fark etmez çünkü artık ben güzel ülkem demiyorum bu ülkeye,halkının birbirine düşman olduğu bir ülkede hangi güzellikten bahsediyoruz ki? çocuklarım için endişeliyim ben ama bu ülkeden gidecek başka yerim de yok.çalışma olanağım başka yerde yok çünkü.vatan,millet,sakarya olayını çoktan geçtim ben.özgürce nefes alsak yeter.

dhkpc berkin elvanın cenazesi sonrası Burak Karamanoğlu'nu öldürmüşlerdir. ŞErefsizlik yapmaz diye umut ettiğiniz örgüt bu. ARtık neyi sempatik gelmiş onu çözemedim.

Aslında bu adliyede avukatlar aranıyordu ama avukatların bazıları tolanıp eylem yaptılar , bu yüzden kaldırıldı , feyzioğlu mesela bugün karşı çıkmış aramaya .. Olmaz ki böyle avm ye girincede aranıyoruz , nedir yani avukatların bu aranmama isteği..

dhkpc berkin elvanın cenazesi sonrası Burak Karamanoğlu'nu öldürmüşlerdir. ŞErefsizlik yapmaz diye umut ettiğiniz örgüt bu. ARtık neyi sempatik gelmiş onu çözemedim.

ben sempatik bulduğumu mu söyledim!! Allah aşkına msjımı tekrar okuyun nerede ay çok seviyorum o örgütü demişim.ben pkk dışında bir örgütün bunu yapabilecek GÜÇTE ( o gücü verenler malum) olmadığını YAPAMAYACAĞINI anlatmaya çalıştım.YOKSA ŞEREFSİZLİK YAPMAZ DİYE UMUDUM HEP VARDI YAPAMAZ DİYE.

ama var ya sizin gibi insanlardan korkuyorum ben,herşeyi yanlış anlamaya uygun Allah korusun.daha msjlaşmayalım bence.

edit:büyük harf olmuş son kısım farkında olmadan.

,
ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.

bundan bu çıkıyor.Allah korur merak etme.

,
ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.

bakın msjımı düzenledim nedinin yazdım.he ya teröristim ben bilmiyor musunuz? ah ah sadece bir kısmı alıp insanları kışkırtmak buymuş demek ki?

vallahi korusun yoksa delirtirsiniz adamı

haydi selametle.

gerçekten bazılarınız okuduğunuzu neye çeksekte birşeylerle itham etsek şu insanları diye çabalıyorsunuz.
ayrıca o terör örgütünün ne olduğunu bir araştırın. sabancı suikastını yapanda onlardır. pkk ilede aynı örgüt değildir. çocuklar kolay kandırılır.
12 yaşındaki ölümlere oh olsun dememek terörü savunmak değildir. çocuğun aklı henüz gelişmemiştir,akıl melikesi yerinde değildir çünkü.
kaldıki 18 yaşında birini bile ben çocuk görüyorum çoğu zaman değil 12 yaşı.
terörü lanetliyorum. ama artık terörün yokolması için gereken neyse onun yapılmasının da arkasındayım. bunu savunanlarıda eleştirmiyorum. şu ülkede terörryüzünden bir damla kan akmasın diye üstelik

bakın msjımı düzenledim nedinin yazdım.he ya teröristim ben bilmiyor musunuz? ah ah sadece bir kısmı alıp insanları kışkırtmak buymuş demek ki?

vallahi korusun yoksa delirtirsiniz adamı

haydi selametle.

ne komiksin ya ne derdim olur senle. Neyini kışkırtacağım. Allahını seversen.Neresinde yazıyor dedin bende anladığım kısmı ekledim hepsi bu:

hepimiz berkin elvanız diyen insanlar hepimiz mehmet kirazız diye bilirler mi sanmıyorum. terörist olmak işlerine geliyor çünkü

Haberleri okudukça tüylerim daha daha diken diken, ürperiyorum
Savcı nın daha kimin kurşunu ile şehit edildiği bile belli değil ..
Polis sanki iki teröristi cansız ele geçirmek için ciddi bir çaba sarfetmişte olan savcı ya olmuş gibi ..

,

ya yapmayın o örgütün kanlı bir geçmişi var
sabancı centere girip insanları öldüren bunlar. polisleri, generralleri ,kaçırdıkları amerikalıları öldüren bu örgüt.

Nereye gideceksin bende geleyim ortadoğu bizden beter gelişmiş ülkelerde bizi almaz eee uzayada çıkamayacağımıza göre ne doğuluyuz ne batılı arada bir yerde sıkışıp kalmış en iyisi bir olup kendimizi düzeltmek çocuklarımız için gelecek güzel bir ülke için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…