- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
Ne
dEmek istiyorsunuz siz burada insanlari asagilamak hor gormek mesleginiz olsun sizin gibilerle ayni ortami paylasmak bile istemiyorum sizin gibilere mahsus oy kullanmak haklisiniz siz sehirdeki saygideger insanlarsiniz bizse dagdaki coban..
O zaman acik konusun da anlayalim ne olmus benim gibiler oy kullanirsa akp mi alir..Dağdaki çoban olmak aşağılık bir şey mi ki? Beğenilmediğinizi düşündüğünüzde kendinizi dağdaki çobanla eşleştirip bunu bir hor görmeymiş bir aşağılamaymış gibi algılayan sizsiniz belli ki, kimse böyle bir şey söylemedi :)
Hor mı görüldün sen şimdi mağdur mu oldun
O zaman acik konusun da anlayalim ne olmus benim gibiler oy kullanirsa akp mi alir..
Hani bir manken bozuntusu asagilamisti ya ona istinaden soyledim
Valla aklımı peynir ekmekle yemedi ben.senin bu mesajını beğenen mai nickli kişidir zaten onlara eli silahlı deyip bu lanetlerle bir tutan sonrada bunu yazan amcammis gibi beğenen.
Yuh diyorum böyle tutarsız bir ortamda susmak en güzeli.
Ya soylediklerimden bunu mu anladiniz ayy hayran kaldim anlayisiniza tebrik ediyoruz sizi hakkaten tam basbakan olacak bir kisiliksiniz... siz aday olun benim gibilerin oyu size olucaktir emin olun....Alevi kürt ermeni yahudi dağdaki çoban hepsi aşağılık senin gözünde
O zaman acik konusun da anlayalim ne olmus benim gibiler oy kullanirsa akp mi alir..
Hani bir manken bozuntusu asagilamisti ya ona istinaden soyledim
Hangisine uzulmeliyiz derken neden ayrimcilik? İkisine de uzulmek yasak mi?Simdi 14 yasindaki cocuk ölümü haketmedi dimi peki bu adam 40 yasinda 50 yasinda yasi herneyse ölümü haketti mi soruyorum size biri sokakta birisi ekmeginin peşinde hangisine uzulmeliyiz siz soyleyin bizim vicdanlarimiz gercekten körelmiş. ...
Hangisine uzulmeliyiz derken neden ayrimcilik? İkisine de uzulmek yasak mi?
Berkine üzülen savcimiza da uzulemez mi? Burada ikisi için de uzulenler var. Neden berkine bir sey yazilimlnca sanki "savci öldü iyi oldu" denmis gibi yorumluyorsunuz? Neden bu önyargı?
Burada bir diğerine " sokaktaydi nasilsa ,hak etti, leş, cani cehenneme " yazmadan ikisi için de ayni samimiyetle uzulenler var. Size her ne kadar garip gelse de kabul edemeseniz de carpitmaya calissaniz da durum bu..
görmemişim işte. işlerim oluyor. pc başında her an olamıyorum. o ara mesajları kaçırmış oluyorum.
DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babasından devlete tehdit
Gezi kalkışması sırasında yaralanan ve hastanede ölen DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden açıklamalarda bulundu. Oğlunun ölümünden sorumlu olanların halen görevde olduklarını söyleyen Baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye'nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullanarak 'Ekmek almaya giden çocuğun babası böyle mi olur' dedirtti.
Facebook Twitter Linkedin Google
Eklenme: 09 Mart 2015, 20:38 / Güncelleme: 10 Mart 2015, 01:10 /
İlişkili Haberler
Gezi kalkışması sırasına katıldığı eylemde duvardan seken bir gaz kapsülü ile yaralanan, 269 gün hastanede tedavi görmesinin ardından 11 Mart 2014’te hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan devlete yönelik tehditkar açıklamalarda bulundu.
"Katiller hâlâ görev başındalar" diyen baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye ’nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullandı.
Yaralandığı gün Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirildiğindecebinden 11 adet patlayıcı çıkan ve DHKP/C Terör Örgütü Okmeydanı mahalli alan yapılanmasında yer aldığı ortaya çıkan Berkin Elvan'ın babalığını yapan Sami Elvan'ın devlete yönelik tehdit dolu açıklaması manidar karşılandı.
İhmal...mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?