Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Vay bee ! Neredeyse savcıyı bırakıp katillerine oturup ağlayacağız yuh artık...20 yaşındaki adamada sebi sübyan muamelesi yapıldıya inanılır gibi değil.
Hadi hep beraber o zavallı,kandırılmış,aptal gençlere acıyalım.
Zaten dünya üzerinde "suçlu" diye bir kavramda yok.
Kandırılmış,kötü yetiştirilmiş,psikolojisi bozulmuş aptal insancıklar var sadece.
Sitenin ileri gelenleride dahiyane ! teorilerini ideolojilerine uydurmuşlar yine maşallah :KK14:

o çocuk eyleme katılmış olabılır , uçlarda yeralmış olabılır KANDIRILDIĞI için üzülüyorum ,
Savcım'a soylenecek hıc bır söz yok malesef ülkemin KURBANI oldu üzülüyorum,
ölen itlerin hiç biri için hiç birşey düşünmedim üzülmedim kılım kıpırdamaz hepsi bin beter olsun acı çeke çeke can versin. Ama bu işin içinde kimin parmağı varsa hepside bin beter olsun. Sağlıcık solculuk olayı değil bu malesef..

Siz beni delirteceksiniz bugün, vallahi sinirim bozuldu:rolleyes:

Sizin neyi savunduğunuzu bir anlasam

Mahir çayan ı neden silahsızlandırmaya çalışıldığını anlamıyorum bende.

Mahir ve arkadaşları; Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı ipten almak için Nato üssündeki yabancı görevlileri kaçırıp rehin aldılar. İstekleri yerine getirilmedi jandarmayla çatışmaya girdiler ve öldürüldüler. (Bu olaya ne kadar benziyor değil mi?)

Doğruları söylemek mi eski devrimcilere b.k atmak oluyor?

Deniz gezmiş ismi geçer genelde evet Deniz eline silah almadı ama Mahir onu idamdan kurtarmak için çatıştı.
Bu yüzden kimse onları anmaz görmezden gelir.

Deniz gezmiş gönlümde yaradır ıııhh ondan bahsetmeyelim demeyle olmuyor. Bir şeyi körü körüne destekleyecekseniz hiç desteklemeyin daha iyi. O konuda bilgim yok deyip geçin.

Mahir çayan ı neden silahsızlandırmaya çalışıldığını anlamıyorum bende.

Mahir ve arkadaşları; Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı ipten almak için Nato üssündeki yabancı görevlileri kaçırıp rehin aldılar. İstekleri yerine getirilmedi jandarmayla çatışmaya girdiler ve öldürüldüler. (Bu olaya ne kadar benziyor değil mi?)

Doğruları söylemek mi eski devrimcilere b.k atmak oluyor?

Deniz gezmiş ismi geçer genelde evet Deniz eline silah almadı ama Mahir onu idamdan kurtarmak için çatıştı.
Bu yüzden kimse onları anmaz görmezden gelir.

Deniz gezmiş gönlümde yaradır ıııhh ondan bahsetmeyelim demeyle olmuyor. Bir şeyi körü körüne destekleyecekseniz hiç desteklemeyin daha iyi. O konuda bilgim yok deyip geçin.
Tamam oldu.siz önce ne demek istediğinizi kendinize anlatın olur mu.

Daraldım ya, beynim iflas etti.evet haklısın diyor ve geçiyorum.

Olanları benim de aklım almıyor. Devletin savcısı rehin alınıyor ve onca saat boyunca adam kurtarılamıyor. Aklınız alıyor mu? Tıpkı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü gibi, bu işte de başka iş var. tek gerçek var ki bu savcı suçsuz yere öldü, Berkin Elvan da bahaneydi. Bu savcı başka sebepten öldürüldü.

Bombacı bi terörist daha öldürülmüş. öldür öldür bitmiyor soysuzlar...

Devletle dansa kalkılmaz. Sen en fazla onun ayağına basarsın; o ise senin kafana sıkar.
CBhCp1mWsAAQtI_.jpg

Olanları benim de aklım almıyor. Devletin savcısı rehin alınıyor ve onca saat boyunca adam kurtarılamıyor. Aklınız alıyor mu? Tıpkı rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü gibi, bu işte de başka iş var. tek gerçek var ki bu savcı suçsuz yere öldü, Berkin Elvan da bahaneydi. Bu savcı başka sebepten öldürüldü.

Savci icerde iki terörist ile caninin derdine düşmüş, kim bilir aklindan neler kimler gecerken, bir avuc beyinsiz adliyenin önünde oturmus berkin elvan ölümsüzdur diyor.
Sizce bu isin arkasinda parmagi olan kim?? Amacin ne oldugu acik ve net ortada. Milleti birbirine düşürmek! Ki basariyorlar da bunu,bakar misiniz site bir gunde ne hale geldi. Birbirine cevap vermek icin hakaret eden kadinlar, o cocuktu deyip berkin i savunmalar..
O cocuktu da geride kalanlar ne. Onlar bizim evlatlarimiza aciyor mu da ben elin teroristine aciycam.
Simdi bu capsizlar icin cene yoranlara , devletine sahip cikmayanlara eyvahlar olsun.

İyide arkadaşım Muhsin Yazıcıoğlu olayı bulunamamsı günlerce aranması dikkat çekici ama onun ne suçu vardı onuda yediler bunuda berkin elvan bahane kimsenin yaptığı yanına kalmaz
Gelişmeleri uzaktan takip ediyoz Allah rahmet eylesin çok üzgünüz çok:(

teroristler saldırmış emmiyete bir terörist gebermiş biri yaralı

Onlar ölmeye gidiyor zaten izguben. Gözleri dönmüş çok fena dolduruştalar devrim diye.

Devletle dans olmaz diyorsun da bildiğin dans ediyorlar. Onlar ölmekten korkmuyor. Ölerek öldürüyor :(

Back
X