- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi Mavi Terlik
-
Savcı ölmüş daha diyecek bi şeyim yok benim.artik alsınlar adaletlerini.... neyse ya.off.Adalet istedikleri için, kahramanları öldüğü için yürüyeceklermiş.. Gerçekten ne ara oldu bütün bunlar bende merak ediyorum. Neyin hırsı ve neyin zalimliği bu..
Sinirim bozuldu ağlamak üzereyimSavcı vefat etti Allah rahmet eylesin çok acı ..
1-) Silah, flama, bayrak, kelepçe nasıl bu kadar rahat bir biçimde içeri sokulabildi?
2-) Teröristlerle pazarlık yapmayız diye babalanan vali vs; neredeyse iki yıla yakındır bilinen Berkin'in katillerini deşifre etmektense, bir savcıyı göz göre göre feda etmeyi nasıl "başarı" diye nitelendirebilirler?
3-) Başta İşid ve PKK olmak üzere, adı doğrudan Dünya listelerinde olan terör örgütleriyle her türlü pazarlığı yapabilen Devlet, buradaki pazarlığı niye yapmadı; bizim bilmediğimiz şekilde, Devletin sevdiği ve sevmediği terör ayrımı mı var?
4-) Ve Dhkpc niye birdenbire ortaya çıktı; Fuatavni'nin aylar önce Hakan Fidan'la bağlantılı iddiaları neye delâlet eder?
Slovakyada yaşadım ben Bir süreO fotoğraf insanın içini yakıyor .. Çok şükür öbür dünyada türkiye diye biyer yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?