bernardo butterfly pasta setinin pembesi??

merakli_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
111
0
46
Ankara
Eki Görüntüle 390202
merhaba kızlar ben bu sete bayıldım geçenlerde bernardo da bu modelin iki katlı kurabiyeliğini gördüm ama ikinciye yüzde elli indiriminden faydalanmak için ayaklı kek tabağını da arıyorum ama bana üretilmediğini o parçanın da geçmişten kaldığını söylediler. Bunun hakkında bi fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Ankarada söylediğim bu iki parçayı gören varsa bana söyleyebilir mi??

Yeşillisini biliyorum ama pembe görmedim.Hatta Perşembe günü bernardoya baktım ama yoktu. Olsa görürdüm.

ben taaaa geçen seneden bernardo merkezı arayıp kaydımıbırakmıstım bunun pembesı geldıgınde haber verıcekler busene şubatta aradılar 1aya turkıyeye gelıcegını soyledıler geldıde gele gele yeşili :) saolsunlar devamlı aradılar ama pembe ıstedıgım ıcın almadım... ve gelmıyecegını soyledıler :50:
İstersen bı merkezı ara tlf sor.kaydınıda bırak bayagı ılgılenıyorlar gelmıceksede en azından bıldırıler :25:

ben taaaa geçen seneden bernardo merkezı arayıp kaydımıbırakmıstım bunun pembesı geldıgınde haber verıcekler busene şubatta aradılar 1aya turkıyeye gelıcegını soyledıler geldıde gele gele yeşili :) saolsunlar devamlı aradılar ama pembe ıstedıgım ıcın almadım... ve gelmıyecegını soyledıler :50:
İstersen bı merkezı ara tlf sor.kaydınıda bırak bayagı ılgılenıyorlar gelmıceksede en azından bıldırıler :25:

canım benim çk teşekkür ederim, inşallah gelir:)

Back
X