Bernardo misafir yemek takımı hakkında bi bakarsınız?

gamzemat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
130
32
Bernardo misafir yemek takımını çok beğendim. ama 2200 tl. verdiğim paraya degermi bilmiyorum. 2200 e Çeyiz paketi komple aliniyo. kafam çok karışık yardım istiyorum
IMG-20150525-WA0025.jpg
.

Bernardo misafir yemek takımını çok beğendim. ama 2200 tl. verdiğim paraya degermi bilmiyorum. 2200 e Çeyiz paketi komple aliniyo. kafam çok karışık yardım istiyorumEki Görüntüle 1581608 .

Gerçekten harika.. Maddi durumunuz yetiyorsa alın derim.. ama misafir için değil.. kendiniz için.. kaç kez geliyorsunuz hayata?? Alın kendiniz sürün sefasını.. varsın kırılsın dokulsun.. sizden mi kiymetli.. amaan sefaniz olsun..
Ama durumunuz biraz kısıtlı ise farklı markaların benzer ürünlerine bakın daha uygunu mutlaka var.. kütahya üzerine kalite tanımam.. ben 6 yıl önce 1100 liraya almıştım.. günlük kullanıyorum.. içlerinden 2 servis tabağım eksik sadece.. elimden düşürdüm yere.. onun dışında taş gibi marka..

tayinci olucam yılda bir misafirim gelse pek kullanamam bile. Kimi en güzeli olsun diyo. kimide daha birsürü masraf çıkacak gerek yok diyolar o kadar pahalıya.

Bernardo misafir yemek takımını çok beğendim. ama 2200 tl. verdiğim paraya degermi bilmiyorum. 2200 e Çeyiz paketi komple aliniyo. kafam çok karışık yardım istiyorumEki Görüntüle 1581608 .
canım ben bernardodan satin stitch modelini daha fazla para odeyerek aldım.. yarın evlenmiyorsan bence alınır :) çeyiz paketlerinde 2 parça kaliteli koyuyolar 5 parça kötü koyuyorlar bence.. annelerimizin evladiyelik takımı vardır ya bunuda oyle düşün, bir telefon 2 yılda bozuluyo ona 2 bin tl veeriyoruzda 20 yıl kullanacağım takımamı vermicem.. İnsallah Allah izin verir güzel günlerde kullanırız. ayrıca bernardoda catal bıcak takımınıda yanında alabilirsin. o fiyata catal bicakta dahil olur

Merhaba canım bende bernardodan geçen hafta aldım yemek takımı , bu takımı hatırlıyor gibiyim yanlış hatırlamıyorsam salata ve meze tabakları hatta fotodaki büyük servis tabağı çok düz , ben kullanışsız buldum. Salataya yağ koysan yada mezeler falan hep akar gibi geldi tabaktan. Buna dikkat et derim.

tayinci olucam yılda bir misafirim gelse pek kullanamam bile. Kimi en güzeli olsun diyo. kimide daha birsürü masraf çıkacak gerek yok diyolar o kadar pahalıya.
Çok masrafa gerek yok nakit alabilcek gücün varsa al kırılınca üzülmıceksen ama taksitle bu kadar pahalı şeyler almayın daha bunun elektrikli ürünleri var

X