- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Ben Bernardo'yu sürekli takip ederim ve mağazalarından da sık sık alışveriş yaparım ama öyle bir fiyat farkına rastlamadım. Ben mi dikkat etmedim acaba?
Hatta geçenlerde mağazada olmayan bir ürünün siparişini vermiştim, internet fiyatıyla aynıydı. Sonra siparişimin geldiğini haber vermek için aradılar ve geçen sürede fiyatının düştüğünü söylediler :)) Teslim almadan önce internetten fiyatına baktım, düşük fiyattan güncellenmişti, yine fark yoktu mağaza ile.
indirim güzel oluıor yyaaa :) bu takım baya düşmüş zaten hiç kaçırmamam lazım ozman :) çok teşekkur ederim :)Canım bazen internet mağazasına özel indirimleri olabiliyor belki o tür bir durum oluyordur ama genelde indirim olduğunda hem mağazalarında hem de internetteki satışlarında birden oluyor
Ben hem internetten hem magazasından alışveriş yaptım ikisinde de fiyat aynıydı internetten alışveriş yapınca kargo oduyorsun sadece
Ben günlük yemek takımı ve kahvaltı takımını Bernardo'dan aldım..
İnternette kampanya olarak 2. ürün %50 indirimli diyordu..
Ertesi gün dükkana gittiğimde o kampanyanın bittiğini söylediler..
%20 gibi bir indirim vardı, internetteki kampanyadan faydalanamamıştım,
İnternette de bir gün sonra güncellemişler meğer..
İkisinin farklı gideceğini düşünmüyorum..
internetten alışverişin kaç günde eline ulaştı canımBen hem internetten hem magazasından alışveriş yaptım ikisinde de fiyat aynıydı internetten alışveriş yapınca kargo oduyorsun sadece
biraz da tedirginim kızlar netten alışveriş yapmadım hiç yani görmeden almadım umarım pişman olmam kırık dökük durumu olmaz...
netten alan arkadaşlar kaç günde sipariş elinize ulaştı ben kocaelide yaşıyorum
internetten alışverişin kaç günde eline ulaştı canım
tamamdır cok saoll canımcım:)Hatırlamıyorum canım 2-3 gun olması lazım guzel paketlıyorlar. Eger bir sorun cıkarsa hemen degıstırıyorlar
İstanbul dışına sevkiyatları en fazla bir hafta sürüyor canım, ben siparişimi yaparken teslimat adresi olarak ailemin yaşadığı şehiri yazmıştım (ist. dışı) bir hafta içinde göndermişlerdi ve paketleme muhteşemdi gerçekten
Kırılabilecek eşyaları internetten almanı tavsiye etmem canım, bu yemek takımının kahvaltı takımı var bende mağazadan aldım. Mesela standlı bıçaklarına bakıyordum bir ara, internetle aynıydı fiyatları hatta internetten almanın ne avantajı kalıyor üstelik kargo ödüyorsun bi de bu yüzden mağazadan görerek almanın daha mantıklı olduğunu düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?