bernardo yemek takımını mağazadan alan varmı?

ArvenAnnJezebel

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
648
24
18
İstanbul
kızlar ben bernardo rosy 24 parça yemek takımı almak istiyorum netten alacağım
ama mağazada farklı fiyat olduğuna dair bir duyum aldım
net fiyatları ayrı mağaza fiyatları ayrı oluyormuş netten yada mağazadan alan arkadaşlar beni bilgilendirebilirmi?

Ben Bernardo'yu sürekli takip ederim ve mağazalarından da sık sık alışveriş yaparım ama öyle bir fiyat farkına rastlamadım. Ben mi dikkat etmedim acaba?

Hatta geçenlerde mağazada olmayan bir ürünün siparişini vermiştim, internet fiyatıyla aynıydı. Sonra siparişimin geldiğini haber vermek için aradılar ve geçen sürede fiyatının düştüğünü söylediler :)) Teslim almadan önce internetten fiyatına baktım, düşük fiyattan güncellenmişti, yine fark yoktu mağaza ile.

Canım bazen internet mağazasına özel indirimleri olabiliyor belki o tür bir durum oluyordur ama genelde indirim olduğunda hem mağazalarında hem de internetteki satışlarında birden oluyor

bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkur ederim canım ozaman hiç mağazaya bakmadan netten alıyım ben içimde kalmıştı acaba fiyat farklı olurmu mağazadanmı alsam dıyordum cok saol :)

Canım bazen internet mağazasına özel indirimleri olabiliyor belki o tür bir durum oluyordur ama genelde indirim olduğunda hem mağazalarında hem de internetteki satışlarında birden oluyor
indirim güzel oluıor yyaaa :) bu takım baya düşmüş zaten hiç kaçırmamam lazım ozman :) çok teşekkur ederim :)

Ben hem internetten hem magazasından alışveriş yaptım ikisinde de fiyat aynıydı internetten alışveriş yapınca kargo oduyorsun sadece

Ben günlük yemek takımı ve kahvaltı takımını Bernardo'dan aldım..
İnternette kampanya olarak 2. ürün %50 indirimli diyordu..
Ertesi gün dükkana gittiğimde o kampanyanın bittiğini söylediler..
%20 gibi bir indirim vardı, internetteki kampanyadan faydalanamamıştım,
İnternette de bir gün sonra güncellemişler meğer..
İkisinin farklı gideceğini düşünmüyorum..

evet bir zamanlama sorunu olmuş sanırım ....tamam ozaman netten vereyim siparişini mademki canım teşekkür ettim çokkkk

biraz da tedirginim kızlar netten alışveriş yapmadım hiç yani görmeden almadım umarım pişman olmam kırık dökük durumu olmaz...
netten alan arkadaşlar kaç günde sipariş elinize ulaştı ben kocaelide yaşıyorum

İstanbul dışına sevkiyatları en fazla bir hafta sürüyor canım, ben siparişimi yaparken teslimat adresi olarak ailemin yaşadığı şehiri yazmıştım (ist. dışı) bir hafta içinde göndermişlerdi ve paketleme muhteşemdi gerçekten

Kırılabilecek eşyaları internetten almanı tavsiye etmem canım, bu yemek takımının kahvaltı takımı var bende mağazadan aldım. Mesela standlı bıçaklarına bakıyordum bir ara, internetle aynıydı fiyatları hatta internetten almanın ne avantajı kalıyor üstelik kargo ödüyorsun bi de bu yüzden mağazadan görerek almanın daha mantıklı olduğunu düşünmüştüm.

bende ilk defa netten alışveriş yapıyorum canım ondan tedirginliğim bende senin gibi görüp alma taraftarıyım ama budurum biraz aceleye geldi indirimi görünce bide yoğunum buara magazaya gtcek vaktim yok diye aklımdayken hemen almak istedim verdik siparişi bakalım hayırlısı :)

kızlar bugün siparişlerim geldi açıkçası bukadar erken beklemiyordum :) 2 gün içinde geldi
ayrıca okadar özenli paketlenmişti ki her biri korucuya sarmışlardı hayran kaldım tek tek kontrol ettim sorun gözükmüyordu teşekkürler bernardooo p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…