Beş aylık bebegını aldırma zorunda olan varmı

canım allah razı olsun hepınızden.amnıyosentez olmasaydım belkıde bu sekılde kafam karısmayacaktı.nerden bılecektım 2. ve 9. kromozmlarda yer degısıklıgı oldugunu.ınsanın kafasını oyle karıstıyorkı bu doktorlar.saglam bebeklerın bıle alınmasına sebep oluyolar.evet teshısınde cok haklısın benımkı tamamen stresten uzuntuden cıkan bır tansıyon.çunku ıkı aydır neler cekıyorum bır yuce rabbım bılır.nıhayetındede artık vucudum bu strese dayanamadı.zaten panık atak hastası olarak hamıle kaldım.ıdrarımda proteın eksıklıgı cıktı.evet kafamın tamamen boş olması lazım.tamamen stressız huzurlu bır gebelık gecırmem lazım.ama kafamın bır tarafını o kromozomdakı olay kemırıp duruyor.rabbım sonumuzu hayıra cıkarsın.

cok gecmıs olsun.senın neden alındı bebegın canım.teshısınız neydı neden alma zorunda kaldılar

Sağol canım.Benim bebeğimin tüm vücudu ve akcierleri su toplamıştı oun için alınmak zorunda kaldı.
İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.

canim inan nasil etkilendim anlatamam biliyorum soylemek kolay yasamak bambaska ama icini ferah tut,aklina ne zaman kotu bir sey gelse hemen uzaklasmaya calis Allahim ne derse o olur doktorlar evet bir suru sey soyluyor ama herzaman dogru cikmiyor ne alakasi var deme ama kuzenim ve annem icin kanseri yenemez dediler cok sukur ikiside hayatta simdi derin bi nefes al bebegini sorunsuz kucagina alacagin gunleri dusun bu arada bende ankaradanim bi seye ihtiyacin olursa lutfen soyle dualarim senin ve bebeginle

evet canım cok haklısın.herseyı yaratan rabbımız bılır.ınsallah hepımız ıcın herseyın en ıyısı olsun.sızede cok buyuk gecmıs olsun.bende bebegımı aldırmayacagım.rabbım banada saglıklı bır evlat nasıp etsın ınsallah.dualarınızı banada yollayon.allah razı olsun.

canım benim allah sabir versi çok zor bilirim benim de bebeğime amniyosentez istediler birtakım şüpheleri vardı doktorumun ama ben amniosentez bile yaptırmadım bi zararı olur diye bebeğime hertürlü kabul ettim onu ve şükürler olsun sappasağlam bir bebeğim var abi oldu artık hemde:)inş.senin de sağlıklı bi bebeğin olur tabii ki karar senin................

rabbim kimseye vermesin bu acıyı aynı acı ile kıvranıyorum şuan amniyosentez sonucuna göre karar verilicek allahım kimselere evlat acısı yaşatmasın

sevgili dorti mesajlarından anladığım kadarıyla bebeğini aldırmamış,doğum yapmışsın.nasılsın,bebeğin nasıl

Yarın bebegimi suni sancıyla alacaklar, hidrosefali ve omurga eksikliği nedeniyle. Kendimi şimdiden boşlukta hissediyorum

Yarın bebegimi suni sancıyla alacaklar, hidrosefali ve omurga eksikliği nedeniyle. Kendimi şimdiden boşlukta hissediyorum

Allah yardımcın olsun arkadaşım..
Lütfen dayanmaya çalış..
Diyecek söz bulamıyorum

arkadaşlar merhaba siteye yeni katılıyorum. maalesef benimde sorunum aynı şu an da 26+0 hamileyim. p.tesi günü kordosentez yapıldı çapada. 10 güne kadar inşallah sonuçlarım çıkacak (hayırlı sonuçlar olsun inşallah). bebeğin beynin de sıvı birikimi var hidrosefali diyorlar ve yüksek riskli sınıra yakın 15 i geçmek üzere sıvı doktorlar sonuçlara göre bebeğin tahliye edilmesinden bahsediyorlar tabiki bizim kararımızla olacak bir şey bu kimsenin karnını kesip bebeği zorla alamazlar 1 aydır gitmediğimiz prof kalmadı. bir evladım var 2,5 yaşında çok şükür iyi ve sağlıklı.. ne yapıcaz o kadar karışık ki herşey çok sıkıntılı zor günler geçiriyorum iyi gibi görünmeye çalışmak da zor. Annem bana üzüntüsünden yüz felci geçiriyor şu an Allah yardımcımız olsun...

Bu teşhisleri nasıl koydular?ultrasonla mı

bebeginiz icinde anneniz icinde büyük gecmis olsun cok kötü bir durum, benim annemde bana cok düskündür o yüzden annenize ayrica cok üzüldüm ona siz moral verin! Benim kuzenimin bebeginede özürlü olucak, dogsa bile fazla yasamaz alicaz dediler. kuzenim ne gelirse Allah'tan gelsin dedi ve bebegi aldirmadi, simdi masAllah saglikli nur topu gibi 5yaslarinda bir oglu var :)

Allah'tan ümit kesilirmi hic? Benim ilk hamileligimde bebegi kalbi durmus atmiyor diye alacaklardi ve son anda kürtaja girmeden kalp atislari duyuldu :) Yüce Rabbim cok büyük siz dua edin ve Rabbim onu sizden almadan asla Doktorlarin söylemesiyle bebege dokundurtmayin! Allah yar ve yardimciniz olsun

Bebeğiniz saglıklı mı dünyaya geldi

beyninde sıvı fazlalığı olduğunu nasıl anladılar

ilgilendiğin için sağol arkadaşım. Tabi ki Allahtan ümit kesilmez inşallah düzelir o kadar da hareketli ki karnımda fır fır gelişmeleri yazarım size

beyninde sıvı fazlalığı olduğunu nasıl anladılar

4 D ultrasonda gördüler. ilk bakıldığında 12,6 mm idi. sonra 3 gün içinde bakırköy de prof.ahmet gül var ona gittik 13,6 olmuştu 15 mm geçerse çocukta ciddi sorun olur dediler kanuni sultan süleyman hastanesinde kurul toplandığını bu tarz hamilelikleri incelediğini söyledi çapa yoğundur oraya gidin dedi doktor ismi verdi sağolsun ilk kurul günü gittiğimizde hemen ilk olarak beni aldılar bir sürü doktor tepemde ellerinde kahveleri çayları şurda şu var burda bu var konuşuyorlar. sonra kordondan kan alalım dediler genetik danışmanlık aldık neyse kordosentez yapmak için gün vermişlerdi fakat bir arkadaşım göztepe medical park gökmen beye gidiyordu hamileliğinde. Ultrasonda bakıp yorumlamada türkiye dereceliği varmış neyse ona da gittik sıvıyı görünce bizi apar topar çapa da kurula giren recep has beye yönlendirdi önce kliniğine gittik o da sağolsun ilk kurula aldı bizi çapa da kurulda çocuk nörolojisi bizimle konuştu 14,8 dedi şu an da 15 mm geçerse ciddi hasar olur dedi bebekte bebeğe mr istediler çektirdim kordon kanının sonucuyla beraber tekrar kurula giricez böyle işte.. çok detaylı yazdım ama başımdan geçenler bunlar canım..

Benim 2'li 4'lü testim riskli çıktı.beynimde 2mm kist varmış ama Dr 30 haftaya kadar kaybolacağını söyledi.ben amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum.bu arada 38 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…