caNIM KAÇ GÜNDÜR BU TOPİĞİ TAKİP EDİYORUM,İKİ GÜNDÜR BU BÖLÜME GİRİP SENDEN HABER VAR MI DİYE bakıyordum..bebeğinde bir sorun yok o zaman öyle mi?çok sevindim..
bende yüksek tansiyon sebebiyle erken doğum yaptım ama ikizlerim 33 haftalıktı ve 3 hafta küvözde kaldıktan sonra kavuştum onlara..senin tansiyonun stresten çıkmıştır büyük ihtimalle..İnşallah normale döner..yüksek tansiyon sorunu olanlarda idraada proteine bakılır.ikisi ilintili yani..stres çok etkili,lütfen kendini topla..bebeğin bak sımsıkı tutundu sana..
cok gecmıs olsun.senın neden alındı bebegın canım.teshısınız neydı neden alma zorunda kaldılar
canim inan nasil etkilendim anlatamam biliyorum soylemek kolay yasamak bambaska ama icini ferah tut,aklina ne zaman kotu bir sey gelse hemen uzaklasmaya calis Allahim ne derse o olur doktorlar evet bir suru sey soyluyor ama herzaman dogru cikmiyor ne alakasi var deme ama kuzenim ve annem icin kanseri yenemez dediler cok sukur ikiside hayatta simdi derin bi nefes al bebegini sorunsuz kucagina alacagin gunleri dusun bu arada bende ankaradanim bi seye ihtiyacin olursa lutfen soyle dualarim senin ve bebeginle
Yarın bebegimi suni sancıyla alacaklar, hidrosefali ve omurga eksikliği nedeniyle. Kendimi şimdiden boşlukta hissediyorum
Sağol canım.Benim bebeğimin tüm vücudu ve akcierleri su toplamıştı oun için alınmak zorunda kaldı.
İnşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.
arkadaşlar merhaba siteye yeni katılıyorum. maalesef benimde sorunum aynı şu an da 26+0 hamileyim. p.tesi günü kordosentez yapıldı çapada. 10 güne kadar inşallah sonuçlarım çıkacak (hayırlı sonuçlar olsun inşallah). bebeğin beynin de sıvı birikimi var hidrosefali diyorlar ve yüksek riskli sınıra yakın 15 i geçmek üzere sıvı doktorlar sonuçlara göre bebeğin tahliye edilmesinden bahsediyorlar tabiki bizim kararımızla olacak bir şey bu kimsenin karnını kesip bebeği zorla alamazlar 1 aydır gitmediğimiz prof kalmadı. bir evladım var 2,5 yaşında çok şükür iyi ve sağlıklı.. ne yapıcaz o kadar karışık ki herşey çok sıkıntılı zor günler geçiriyorum iyi gibi görünmeye çalışmak da zor. Annem bana üzüntüsünden yüz felci geçiriyor şu anAllah yardımcımız olsun...
arkadaşlar merhaba siteye yeni katılıyorum. maalesef benimde sorunum aynı şu an da 26+0 hamileyim. p.tesi günü kordosentez yapıldı çapada. 10 güne kadar inşallah sonuçlarım çıkacak (hayırlı sonuçlar olsun inşallah). bebeğin beynin de sıvı birikimi var hidrosefali diyorlar ve yüksek riskli sınıra yakın 15 i geçmek üzere sıvı doktorlar sonuçlara göre bebeğin tahliye edilmesinden bahsediyorlar tabiki bizim kararımızla olacak bir şey bu kimsenin karnını kesip bebeği zorla alamazlar 1 aydır gitmediğimiz prof kalmadı. bir evladım var 2,5 yaşında çok şükür iyi ve sağlıklı.. ne yapıcaz o kadar karışık ki herşey çok sıkıntılı zor günler geçiriyorum iyi gibi görünmeye çalışmak da zor. Annem bana üzüntüsünden yüz felci geçiriyor şu anAllah yardımcımız olsun...
canım allah razı olsun hepınızden.amnıyosentez olmasaydım belkıde bu sekılde kafam karısmayacaktı.nerden bılecektım 2. ve 9. kromozmlarda yer degısıklıgı oldugunu.ınsanın kafasını oyle karıstıyorkı bu doktorlar.saglam bebeklerın bıle alınmasına sebep oluyolar.evet teshısınde cok haklısın benımkı tamamen stresten uzuntuden cıkan bır tansıyon.çunku ıkı aydır neler cekıyorum bır yuce rabbım bılır.nıhayetındede artık vucudum bu strese dayanamadı.zaten panık atak hastası olarak hamıle kaldım.ıdrarımda proteın eksıklıgı cıktı.evet kafamın tamamen boş olması lazım.tamamen stressız huzurlu bır gebelık gecırmem lazım.ama kafamın bır tarafını o kromozomdakı olay kemırıp duruyor.rabbım sonumuzu hayıra cıkarsın.
bebeginiz icinde anneniz icinde büyük gecmis olsuncok kötü bir durum, benim annemde bana cok düskündür o yüzden annenize ayrica cok üzüldüm ona siz moral verin! Benim kuzenimin bebeginede özürlü olucak, dogsa bile fazla yasamaz alicaz dediler. kuzenim ne gelirse Allah'tan gelsin dedi ve bebegi aldirmadi, simdi masAllah saglikli nur topu gibi 5yaslarinda bir oglu var :)
Allah'tan ümit kesilirmi hic? Benim ilk hamileligimde bebegi kalbi durmus atmiyor diye alacaklardi ve son anda kürtaja girmeden kalp atislari duyuldu :) Yüce Rabbim cok büyük siz dua edin ve Rabbim onu sizden almadan asla Doktorlarin söylemesiyle bebege dokundurtmayin! Allah yar ve yardimciniz olsun
beyninde sıvı fazlalığı olduğunu nasıl anladılar
ilgilendiğin için sağol arkadaşım. Tabi ki Allahtan ümit kesilmez inşallah düzelir o kadar da hareketli ki karnımda fır fırgelişmeleri yazarım size
Bebeğiniz saglıklı mı dünyaya geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?