bes bin lira sermaye ile

1mesajinizvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
55
30
3
41
kurulabilecek bir iş var mı kızlar?yiyecek düşündüm.ev yemekleri vs.ama beş bin tl yeter mi?

İs yeri kiralamak vergi levhası falan için yetmez tabi ama evde biseyler yapılabilir belki toptan ic camasir taki toka kolye vb.getirip satmak.yada internete özel günler için yaprak sarma yada trilice (tatlı sanirim) yapılır falan gibi.inşallah hayırlı bol kazançlı bir adım olsun

Günümüz da sanırım hiç birşey yapamazsın ancak şöyle bir durum var oda mevsimlik malum yaz geldi çeşitli fuarlar açılıyor oturduğunuz il ilçe belediyesinden fuar standı makul bir fiayatakiralayıp elinizdeki parayla standınız için ürün alıp satabilirsiniz

Yada kendinize bir hedef belirleyip girişimcilik kursu alıp kosgep e başvurup mekanınız işiniz krediniz onaylanırsa güzel bir mekanda açabilirsiniz ama önce ne âcacagınız ben hangi işi dükkanı daha iyi işletirimm diye kafanızda bir plan oluşturun

Bende düsünüyorum aslında ama dükkan açmak konusunda neyi daha iyi yapabilirim diye kesin bir kanıya varamadım çocuklarda olunca bir işyerinde çalışma saatleri zor geliyor uyuşmuyor kendi işimin patronu olmak istiyorum ama ne yapabilirim aslında benim fikrim var ama tek başına üstesinden gelebilir miyim diye tedirginliklerim var konunu takipteyim eminim bayanlardan güzel fikirler gelir bende faydalanırım:KK54:

Back
X