- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
çok doğru yazmışsın...gerçekten öyle Allah'a en yakın olduğumuz an.... değerlendirmek gerekirken benim yaptığıma bakşeytan insanla uğraşıyor işte canım inan bak namaz kılmayan insanın şeytanın defterinde bile ismi yazmıyor uğraşması gerekenler listesinde ne de olsa namaz kılmayan benden diyor namaz bir sesleniş bir yüzleşme ALLAH'A (C.C) en yakın olduğumuz an duaların kabulu en samimi olduğumuz zaman aksatmamalıyız elimizden geldiğince..
inşallah devamlı olur...Bugun esimde bende gusul abdesti alicaz ve yeni bi sayfa acicaz bi ajanda tutcaz demin geldi aklima her namazimi kildigimda duygularimi o ajandaya yazicam bu da tesvik edebilir belki sizlerede fikir olur arkadaslar artik kendimize gelmenin valti geldi geciyor da sahsim adina soluyorum arkadaslar
umarim rabbime layik kullar oluruz
Bende ruyamda hamileydim ama olmadi vardir bunda da bir hayir kardesimben de bugün adet oldum artık bir ara vermiş olurum daha fazla kararlı namazıma başlarım inşallah blki hamilekalırım diye düşünmüştüm ama olmadı rüyamda da bir oğlan çocuğu anne diyordu bana sabah kalktım ay başı olmuşum
canım sen bi seferde kendine 27 tane ihlas oku.. namazın devamlı olucaktırBen namaza başlıyorum bazen aksıyor bazen şeytan yanımızdan ayrılmıyor . Beş vakit namaz kılan arkadaşlarımız varsa dua etsin ya da bu tembelliği nasıl atlatırız da namazımızı devamlı hale getiririz. Namazını kılmayan insanın içi huzur dolmuyor ve hiç bir işi de rast gitmiyor. Benim düşüncemle namaz insanı depresyondan bile koruyabilecek tek unsurdur.
Bende denicem insl hep devamli olur hepimizin amincanım sen bi seferde kendine 27 tane ihlas oku.. namazın devamlı olucaktır
inşallah ben de okuyayım ben de çok aksatıyorum çünkücanım sen bi seferde kendine 27 tane ihlas oku.. namazın devamlı olucaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?