Beş Vakit Namaz Kılanlar...

ben bir ara bayağı düzene koymuştum ama son bir aydır ya da daha fazladır eksik kılıyorum kendimi inş düzene sokarım namazlarım konusunda birbirimizi bir ara ne güzel burada hatırlatmalar yapıyorduk son zamanlarda suskun herkes

canım bebeğinin cinsiyeti ne benim için de dua et hayırlı sağlıklı salih ve saşiha evlatlardan olur inş evladın darısı hayırlarla tüm isteyenlere bana da inş amin
Tabiki dua ederim canım rabbim kucağını boş birakmasin Allah büyüktür inş tez vakitte seninde yüzün güler, erkek olcak benimkide kısmetse

Tabiki dua ederim canım rabbim kucağını boş birakmasin Allah büyüktür inş tez vakitte seninde yüzün güler, erkek olcak benimkide kısmetse
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ CANIM..
duaların için sağolasın ne yapayım birinin olmazsa belki başka birini duası kabul olur diye hamiş görünce kendimi tutamıyorum

ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALIRSIN İNŞ CANIM..
duaların için sağolasın ne yapayım birinin olmazsa belki başka birini duası kabul olur diye hamiş görünce kendimi tutamıyorum
Sagol canım benim eksik olma, sende Haklisin napcan bir umut iste inş faydam dokunur sağlıcakla kal

Ne güzel kılıyorsun canım ben de bir ara tam düzenli kılıyordum şimdi eskisi gibi kılmaya nasip eder Rabbim inş aşk ile kılmak
Çok şükür Can'ım. Sadece bu aralar namazlardan sonra okunan sureleri okumayı biraz boşladım. Hemen toparlayacağım kendimi.
Allah sana da nasip etsin inşallah
Allahın izniyle ben hala devam bir gün koyversem içim hiç rahat olmuyor iyi alistim ben şükürler olsun Allah namazdan ayırmasın bizleri
Amin inşallahallah kabul etsin

Çok şükür Can'ım. Sadece bu aralar namazlardan sonra okunan sureleri okumayı biraz boşladım. Hemen toparlayacağım kendimi.
Allah sana da nasip etsin inşallah

Amin inşallahallah kabul etsin
Aman Aman canım ihmal etme dualarini ben çok vesvese yapıyorum onunla uğraşıyorum aşırı korkuyorum bazen gündüz bile olsa dua edin inş nefesini yenenlerden olup daha cesaretli olurum inş amin

Arkadaşlar sabah namazına uyanmakta zorlanıyorum.sabah namazına kolaylıkla uyanmak için hangi duaları önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…