- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
zaten hayatımız bahane hiç bir zaman çözüm aramıyoruz ki
sanki kaç dakikamızı alacak bir namaz vakti
Kendimiz eğiteceğiz nefsimizi canımAynen öyle 10 dakikamızı ayırmaya üşeniyoruz ama bi indirim duysak koşarız hemen yorgun morgun dinlemeden nefsimize hakim olmamız gerek bende düzenli kılamıyorum ama son günlerde başladım inşallah devamlılığıda gelir
Kendimiz eğiteceğiz nefsimizi canım
AMİN CANIM BİRBİRİMİZE DUACI VE BURADA NAMAZ ARKADAŞLARI OLALIM BEN DE ÇOK KILDIM BIRAKTIM ALLAH KORUSUN DAHA BIRAKMAYIZ İNŞAALLAHEvet canım aynen allah şaşırtmasın yolumuzdan
Aynen öyle 10 dakikamızı ayırmaya üşeniyoruz ama bi indirim duysak koşarız hemen yorgun morgun dinlemeden nefsimize hakim olmamız gerek bende düzenli kılamıyorum ama son günlerde başladım inşallah devamlılığıda gelir
AMİN CANIM BİRBİRİMİZE DUACI VE BURADA NAMAZ ARKADAŞLARI OLALIM BEN DE ÇOK KILDIM BIRAKTIM ALLAH KORUSUN DAHA BIRAKMAYIZ İNŞAALLAH
hayırlı kandiller
bence kalk kıl canım
ben işyerinde olduğum için kılamıyorum
Amin canım regl sonrası bende salıyorum malesef umarım bir düzene sokabilirim bu durumubende senin gibi regl olup bitikten sonra sapıtıyom sonra normala sokamaya çalışıyorum
şu mübarek günlerde raabim bizi şeytanın şerinden korusun
ALLAH KABUL ETSİN CANIMkıldım geldim
Allah razı olsun
AMİN cümlemizin namazları kabul olur inşaallahALLAH KABUL ETSİN CANIM
bundan sonra kıldığımız namazları yazalım buraya belki böyle böyle düzene oturturuz nedersinizzz
burada paylaşalım kılıyoruz diye kılmayan arkadaşlarımıza da vesile oluruz inşallah hep beraberOlabilir bence canım elimden geldiğince paylaşım yapmaya çalışıcam
burada paylaşalım kılıyoruz diye kılmayan arkadaşlarımıza da vesile oluruz inşallah hep beraber
pazartesine bakalım hamiş miyim değil miyim onu öğreneceğim dua edin bir yandan da kpss çalışıyorum memur olayım diye insanoğlunun istekleri bitermiİnşallah canım
pazartesine bakalım hamiş miyim değil miyim onu öğreneceğim dua edin bir yandan da kpss çalışıyorum memur olayım diye insanoğlunun istekleri bitermi
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ŞUAN ÖNÜMDE MATEMATİK KİTABI SORU ÇÖZÜYORMAyy canım hayırlısıyla insallah müjdeli haberi alırsın kpss içinde allah zihin bolluğu versin inşallah
inşallah hiç bırakmadan düzenli olarak kılarsınız bi süre sonra zaten ekmek su gibi oluyor insana bi vakiti kaçırdığında içini hüzün kaplıyor canım benimvaktim vardı ama ben öğle namazımı kılmak yerine oyalanıyordum bu topiği buldum
kalkıp kılıyorum şimdi
keşke hiç kaçırmasam hiç şeytana nefse uymasam
hepinize hayırlı cumalar
hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?